btibi95 - Switch Male

2
All BDSM partners » Switches » btibi95 - Switch Male
btibi95
21 years old, Switch Male, 190 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 09. 24.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia :)

Switchként regisztráltam, nem azért mert fogalmam sincs róla, hogy milyen vagyok, hanem mert mind a két oldal érdekel, mindegyiknek meg van a saját izgalma. Lehet hogy egyszer majd elnyomja az egyik a másikat, mert hát mindenki változik, de egyenlőre mind a kettő egyformán lázba hoz, az adott helyzettől függően.

Én egy 21 éves egyetemista vagyok, Győrben tanulok, de a hétvégéket főleg Pesten töltöm. Nem nagyon járok diszkókba, az én helyem a koncerteken van. Amúgy meg a beszélgetős, kirándulós programokat preferálom. Elég magas vagyok és a 80 kilómmal úgy gondolom "átlagos" testalkatúnak számítok (bármennyire is ellenszenves ez a szó :D).

Elsősorban komoly kapcsolatot keresek (nem vagyok benne biztos hogy online lehet ilyet találni, de hátha), de ha csak alkalmi jönne össze én attól sem zárkózom el. Ez majd úgyis elválik.
Nem vagyok tapasztalt a BDSM-ben, de annál inkább érdeklődöm iránta. Azt se várom el, hogy te az legyél, mert nem ez ami itt igazán számít szerintem, hanem a bizalom.
Nem célom a végtelen hosszú levelezés, de tisztában vagyok vele, hogy nőként azért van egy kockázata a személyes találkozásoknak é ezt tiszteletben is tartom.

Ami a leginkább érdekel:
-Falhoz szorítani egy nőt és azt csinálni vele amit akarok, hallani ahogy könyörög hogy elégítsem ki, vagy dugjam meg (de leginkább a kettő együtt)
-érezni a teljes kontrollt felettem, megbüntethetsz, vagy megjutalmazhatsz (főleg a heréim és a farkam felett, teasing, ballbusting, lightosabb cbt, kötözés)
-sokmindent szívesen kipróbálnék a többit majd privátban egyeztetjük :), de a lényeg az hogy maradandó sérülésről szó sem lehet.

Tudom hogy lányok nem nagyon szoktak írni, de ha valaki mégis veszi a fáradtságot, akkor feltétlen vissza írok, amit tudok :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-25 year
Height: 145-200 cm
Weight: 45-65 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Breath controll, Candle, Closure, Collar, Dirty talk, Fisting, Jeans, Leather, Mask, Mazochism, Piercing, Rubber, Shaving

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Enema, Menstruation, Piss

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Fire, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Stocking, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, concerts, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Ping-pong, Play, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Heavy metal, Punk, Rock, Rock'n'roll

Movies

Comedy, Crimi, Drama, Fantasy, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, Western

Books

Entertainment, Erotical, Novel, Novels