blondie_ - Submissive Female

66
All BDSM partners » Slavegirls » blondie_ - Submissive Female
blondie_
24 years old, Submissive Female, 173 cm, 54 kg
Residency: Hungary, Fejér, Székesfehérvár
Last login: 2015. 11. 09.
Registration time: 2015. 05. 30.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Inkább az alárendelt oldalon, de mindenre nyitottan, kötetlenül ismerkednék. A keresett partner adatait vedd figyelembe, mielőtt írnál - ezt a korábbi levelek alapján fontosnak gondoltam már az elején megemlíteni :)

Sosem féltem szembekerülni a társadalmi konvenciókkal, a fantázia világában és a valóságban sem. A filmekben, irodalmi művekben az antihősöket, negatív hősöket tartom izgalmasabb karakternek, velük tudok azonosulni, de a hétköznapokban is a saját szabályaim szerint élek, minden értelemben. A legnagyobb értékek számomra a függetlenség, és a kreativitás.

A szexben is inkább az "extrémebb" élményeket, mint a hétköznapi romantikát keresem. A túl sok fájdalom nem feltétlenül öli meg az élvezetet, néha épp ellenkezőleg (profilképhez kapcsolódó utalás, pacsi, ha felismerted mindkettőt :)) ). Ami az egyik kedvencem (lenne), de még nem sok lehetőségem volt kipróbálni, a rape roleplay.

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Submissive Female, Uncertain Male, Switch Male

Age: 18-25 year
Height: 175- cm
Weight: -80 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chastity belt, Needle, Whip

Exciting

Anal plays, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Candle, Chains, Dirty talk, Hair pulling, Humiliation, Knife, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Fitness, Reading

Movies

documentary, Drama, Film noir, Thriller