bismarck - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » bismarck - Dominant Male
bismarck
38 years old, Dominant Male, 180 cm, 74 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2015. 10. 03.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Átlagos ember vagyok, unalmas irodai munkával, átlagos élettel (bár akad benne pár, nem szokványos időtöltés, nevezzük hobbinak). Néha művész vagyok, néha pilóta. Ennyit magamról.
Számomra a BDSM, a fétis sokáig eltemetett, titkos, alaktalan vágy volt. Sok időbe telt, mire rájöttem, nem beteg vagyok, hanem átlagon kívüli, vagy azon felüli, ki tudja. Az uralkodás nem szexuális kizsákmányolást jelent, hanem magát a dominanciát: tedd, amit mondok, és megjutalmazlak; ha nem, megbüntetlek. Nem vagyok "profi" BDSM szakértő, nem tudok mintaszerű csomókat kötni, nem is akarok.
Egy kirándulás, beszélgetés sörözéssel, hódolás a gasztronómiai élvezeteknek... Átlagos élvezetek. De a szubom ezt megbilincselve, vagy egy dildóval a testében, tán latex ruhában élvezi. Szájpecek, pálca, bilincsek fenyítik, ha nem engedelmeskedik. Nincs lehetetlen, nincs tabu. Bármire kérhetem, megteszi, mert engedelmeskednie KELL. Ha úgy akarom, kielégíti fetisiszta énem. Ha épp máshoz van kedvem, követi a parancsaim. Nem csak a büntetéstől retteg, hanem inkább attól, hogy elveszíti ura kegyét.
Nem pénzért vásárolható élvezetet keresek, hanem valami olyat, amit nem tudok megélni az itthoni négy fal között. Összhangot, és a bdsm által nyújtott maximális bizalmat, azt a kapcsolatot, azt az élvezetet, ami csak egy szub és egy dom között alakulhat ki.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female

Age: 25-45 year
Height: 160-185 cm
Weight: 45-70 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

24/7

Maybe

Candle, CBT, Chains, Closure, Cross-dressing, Enema, Humiliation, Nippers, Prostate massage

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breath controll, Dildos, Domination, Latex, Leather, Mazochism, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Punishment, Sadism, Shaving, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Cooking, DIY, Get to know, Ping-pong, Reading, Science, Talking

Movies

Adventure, Comedy, documentary, Historical, Series, Sex/porn, War