bendegous - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » bendegous - Dominant Male
bendegous
44 years old, Dominant Male, 190 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapes
Last login: 01. 29. 21:58
Registration time: 2009. 12. 28. 13:01
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Keresem párom sub lány személyében, aki imádja a megkötözős játékokat, elfenekelést, kiszolgáltatottságot, légzés-kontrollt, hosszan elnyújtott orgazmusokat.
Én egy őszinte, nyílt szívű, kiegyensúlyozott Dom vagyok. Monogám beállítottságom kiterjed a “sima” szexkapcsolatra is, amiben - lévén nem szokványos szexkapcsolatról beszélünk kihangsúlyozandó, hogy - vigyázok a partnerem testi-, lelki épségére, biztonságára. Ebből egyenesen következik pl. a diszkrécióm, és hogy odafigyelek rá. A Jóisten ép elmével áldott meg, egyetlen csavar van csak meglazulva, de az nagyon: imádok perverzkedni, minél hosszabban és gonoszabb módon játszani partneremmel, minél kevesebb beleszólást engedve neki a dolgok menetébe.
Elsősorban hosszútávú állandó partnert/szexpartnert keresek akivel kölcsönösen megvalósíthatjuk és kiélhetjük vágyainkat, de szívesen megyek bele levelezésekbe is, viszont előrebocsátom: nem vagyok nagy levélíró. :)

A komolyabb rész:
A BDSM számomra egy olyan játék, ami sokkal több, mélyebb, valódibb annál, tehát tulajdonképp nem is az. Ugyan mindig én vagyok felül, de tudom, hogy subom engedélyével, amiért köszönöettel és hálával tartozom neki. Bizalma több kötelezettséget ró rám, mint szabadságot ad a teste, lelke feletti rendelkezésben, és ez így van rendjén. E miatt tisztelem, e miatt szeretem, e miatt akarom méginkább birtokba venni, kontrolálni, kényeztetni. És ez is így van rendjén.

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Dirty talk

Exciting

24/7, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Domination, Film, Hair pulling, High heels, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Punishment, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Archery, Billiard, Bowling, Computer, Fitness, Internet, Movie, Restaurant, Talking

Music

Classical, Jazz, Pop, Rock

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, Fantasy, Sci-fi, Series, Talk show, Thriller, War, Western

Books

Esoteric