baloo - Uncertain Male

4
All BDSM partners » Unsure » baloo - Uncertain Male
baloo
47 years old, Uncertain Male, 186 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, Móvár +-
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2016. 04. 29.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Eleve azzal kezdeném, hogy társat keresek.

Monogám vagyok, 1 db „old-school” heteroszexuális, természetesen szubmisszív kábé korombeli szabad (hajadon, elvált, özvegy, sőt párkapcsolata se legyen) nőt keresek, aki intelligens, vidám természetű, őszinte és kedves – intelligenciával, humorral, őszinteséggel és kedvességgel viszonzom, ha egy kicsit lökött is, az bingó :-)

Magában a BDSM-ben kezdő vagyok de a vonzódás efelé régóta bennem van. Egyelőre megmaradok óvatosan a „bizonytalan” kategóriában (amint azt már nálam jobban valaki itt kifejezte, leginkább a nemlétező "kíváncsi, nagyon kíváncsi" kategóriába tartozom). Többnyire domináns vagyok, de ezt majd leendő hercegnőm, tükröm kibogozza :-) Alapból nem vagyok se durva se agresszív (az meg remélem kiderült, hogy bunkó sem), a BDSM-t inkább pikáns fűszernek, az intimitás magasabb fokához vezető "eszköznek" tekintem, ami erősíti a kötést. Az alább megadott érdeklődsi kör tájékoztató jellegű. Abban viszont semmi izgatót nem látok, hogy megalázzak valakit, akit tisztelek és szeretek.

A teltebb, de azért nem BBW hölgyeket preferálom, hálistennek a megszólítani kívánt korkategóriában úgyis ez a jellemző. Hosszabb sötétebb haj, szép hang (ilyet se sokan írtak...), arányos nőies alkat előny, de a lényeg az első 3 bekezdésben van, főleg a legelsőben.

Na kábé ennyi így elsőre, köszönöm, hogy elolvastad. Aki ír, tegye ezt lehetőleg minél elengedettebb stílusban, imádom az eredeti nőket :-)

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 35-50 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Czech, English, Hungarian, Slovakian

Interests in BDSM

I would try

Breath controll, Chains, Dildos, Electrosex, Fire, Fisting, Mazochism, Milking, Needle, Other tools, Pens, Prostate massage, Punishment, Slaps, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Whipping bench

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Doctor fetish, Shaving

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Cross, Domination, Hair pulling, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Role playing, Spanking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cooking, DIY, Drawing, Gardening, Internet, Playing music, Swimming pool, Talking

Music

Blue, Latin, Punk, rhythm'n'blues, Rock, ska

Movies

Drama, Fantasy, Historical, Sci-fi, War

Books

Albums, Esoteric, History, Novel, Novels, Poems, Religion