az1000mester - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » az1000mester - Dominant Male
az1000mester
37 years old, Dominant Male, 187 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Baranya, Pécs
Last login: 2016. 07. 16.
Registration time: 2015. 10. 20.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Valamelyest tapasztalt, domináns férfi vagyok, szubmisszív nő ismerettségét keresem hosszútávú kapcsolat céljából.
Tisztában vagyok vele, hogy a szub is nő, és ember, ennek megfelelően kész vagyok tisztelni őt szubságáért, tenni azért, hogy bízhasson bennem, felnézhessen rám. Kész vagyok megadni mindazt, ami megjár egy nőnek, mellettem nő lehet a javából.

Olyan szubot keresek, aki tisztában van vágyaival, szubságával (kezdő szub útkeresésében is benne vagyok, de ha nem egymást keressük nem fogom sokáig húzni az időt), és kész teljesen odaadni magát egy arra érdemes domnak.

A szubomnak ki kell érdemelnie a tiszteletemet, és sokat kell dolgoznia azért, hogy jó szub lehessen mellettem, és tudom, hogy nekem is ki kell érdemelnem a szub tiszteletét, és tennem kell, hogy domként elfogadjon.

Szeretnélek megnevelni, megtanítani mélytorkozni, uradat a legkülönbözőbb módon szolgálni. Megmutatni, hogy milyen módon leli benned örömét egy férfi, ezáltal teljessé akarom tenni az életed. Azt akarom, hogy elégedett lehessek veled, amit nem könnyű elérni egyikünk számára sem, mert magasak az elvárásaim. Ha szub-dom párként tudunk működni egymás mellett, megadhatjuk egymásnak azt a gyönyört és örömöt, amit vanila szex, és hétköznapi lét soha nem lenne képes.

Futó, alkalmi kaland nem érdekel, ahogy hosszú levelezgetés, chatszex és egyéb hasonló virtuális dolgok sem. Hosszútávú érzelmekkel, értelemmel és rendszeres kapcsolattartással járó BDSM kapcsolatot keresek.

Alapelemem az őszinteség, és a humor, és csak olyan nő jöhet számításba nálam, aki rendelkezik hasonló értékekkel. Ápolt, és a külsőmre igényes vagyok, az egyébként csapongó, intuitív, improvizatív egyéniségemet jól fegyelmezem, ezért úgy vélem kellő módon tudom fegyelmezni a szubom lelkét és testét is.

A többit személyesen.

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18-30 year
Height: 150-200 cm
Weight: 40-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Gangbang, Needle, Public sex

Maybe

Knife, Shit

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Aviation, Car racing, concerts, Cooking, DIY, Gardening, Ping-pong, Sailing, Talking, Tennis, Winter sports

Music

Alternative, Blue, Classical, Funky, Heavy metal, Jazz, Latin, Rock

Movies

Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Sci-fi, Series, Sex/porn