artist_esq - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » artist_esq - Dominant Male
artist_esq
52 years old, Dominant Male, 170 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 1 hours ago
Registration time: 2016. 02. 27.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Rabszolganőt keresek! :-)
Művelt férfi vagyok, egyszerre dolgozok művészi területen és egy speciális különleges tudományágat is művelek...szigorú, határozott, keménykezű, de ha kell, odafigyelő és mindenképpen megbízható, könyörtelen és szigorú, de humorérzékkel bíró. Türelem, arrogáns határozottság, uralkodó eltökéltség, gyöngédség! Egyben!
A Játékunk mint egy álarc. Az álarc csak játék, nem a valóság! A valóság, a puszta, meztelen vágy, és érzékek birodalma! Rabságodban, viszont, mindig gondom van arra is, hogy Te megéld vágyadat.


Olyan hölgyet, lányt keresek, akit hosszú távon bevezetek ennek a világnak rejtelmeibe, tehát a tapasztalatlanság nem hátrány. De a gyakorlottság sem! Ha Bizonytalan vagy, és tudod mit, de ne nem tudod hogyan? Ha kíváncsi és zabolátlan vagy. Vagy, az alázat gondolata izgat, egy olyan férfivel, aki ural, irányít, olykor helyre tesz? Rendszeresen. Vagyis, ha van tapasztalatod már. Ha tapasztalatod van, akkor is van bevezetés! Hiszen ez teljesen más lesz!

- Vonz, érdekel, ha két szub szolgál egyszerre, ez a legintenzívebb BDSM. És még, sok minden, amit személyes levélben! Durvaság, gusztustalan dolgok kizárva! Csak nők levelét várom, olvasom és válaszolok! Mindenkinek! (Semmi különlegeset nem várok, a különleges ez után következik. De nem akárkit keresek! Átlagos alkat. Az album képei csak hangulatok, hogy milyen, ha...)És akkor erről többet: Szubmisszív, vagy bizonytalan, esetleg switch hölgyet keresek! Hosszabb távú kapcsolatra, hármas felállással. Gyakorlott művelt Dom 27 éves szubjáa mellé egyenrangú (!) társnak! Nem számít ha kezdő vagy. Kizárólag nők jelentkezését várjuk! Helyünk van! Diszkréció alap, és természetes! Olyan lányt, hölgyet keresünk, akiket izgatna, ha olykor mindkét tagnak lenne alárendelve, alapból Urának, de olykor parancsra engedéllyel szubtársának is! Ez kívánság igény esetén fordítva is elképzelhető, tehát mindkét szub egymással lehet domináns is. A női biszexualitás nem szükséges, de nem kizáró ok. Lehetsz engedetlen, rakoncátlan, hisztis. A nevelésed folyamatos és hatásos lesz és ami még fontos, változatos. - De, nem érzés nélkül, és nagy odafigyeléssel!

Találkozás a döntő. Chatelni nem fogok.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-48 year
Height: 158-188 cm
Weight: 48-88 kg

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Breast torture, Chinese ball, Dirty talk, Hair pulling, High heels, Latex, Mask, Massage, Nipples

Exciting

Blindfolds, Bondage, Chains, Collar, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Fisting, Lingerie, Masturbation, Oral sex (give), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench