amira - Submissive Female

66
All BDSM partners » Slavegirls » amira - Submissive Female
amira
41 years old, Submissive Female, 160 cm, 48 kg
Residency: Portugal, Lisszabon
Last login: 16 hours ago
Registration time: 2015. 04. 20.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.00 Point(s) (9 Rate)
Egyrészt aljas hangulatomban, másrészt, mivel ide felesleges normális bemutatkozást írni, kissé átírom az eredetit. Egyszer talán visszaírom.

Munkaholisták, alkoholisták, depressziósok, potya-puncivadászok, személyiségzavarosak kerüljenek! Sem pszichológus, sem osztályos nővér nem vagyok!

A leírt szavaknak egészen biztosan ereje van, mivel a fentiek mindegyike megtalált. Így jelenleg marad inkább a való világ, valódi emberekkel.

A barátnőm szerint mellettem minden domináns pasi "eltaknyul", és az elmúlt időszak bebizonyította, hogy igaza van, így már domináns férfit sem keresek.

Biztosan vannak tőlem szebb és csinosabb nők, ettől függetlenül fenntartom magamnak a jogot, hogy Quasimodo és rokonai, valamint az Adams family válogatásán megjelentek ne érdekeljenek . Inkább egy vanília sex egy jó pasival, mint egy "csak azért mert az bédéesem".
És mivel tapasztalatom szerint az öreg és kövér pasik éppolyan nagyképűek és aljasak tudnak lenni, mint a fiatalok, akkor már inkább az utóbbiak.

Valamint, ha ismeretlenül 120x jelölsz ismerősnek, pont 120x fogom elutasítani!

Amikor még királylányos lelkesedéssel kerestem:
Miért is?

Néha a jó nem elég, a töléletes sem elég, az elég sem elég. A hiányérzet megmarad. Mást akarsz. Aki ezt érti.
Olyat, aki nem kell mindenáron, de kell bármi áron. Aki nekem tökéletes.
Aki lehengerel, magáhozláncol. Aki mellett nem érzed, hogy néha csak valami hiányzik, néha minden. Egyet keresek, csak egyet, aki feloldja minden gátlásomat, aki mellett nem gondolkodom. Kész romantika, pedig épp az nincs benne. Mert az érzések nem kérhetőek és nem számonkérhetőek.

Olyan férfit keresek, akinél a dominancia személyiségének része, nem valamiféle kisebbségi komplexus ellensúlyozása. Annyira tudok nő lenni, amennyire Te férfi. És annyira tudok alárendelődni, amennyire Te képes vagy dominálni. A határaim is csak Tőled függenek. Tükörként működöm, annyit vagyok képes adni, amennyit kapok. Rég nem érdekelnek a szavak, csak a tettek.

Nem vagyok kíváncsi olyan testrészedre, amit magam szeretnék felfedezni. Ha magas vagy, mély hangú, jó humorú, félig már levettél a lábamról.De nem erőltetek semmit. Aminek meg kell történnie, úgyis megtörténik.

Bármikor leléphetsz, nem foglak visszatartani. Viszont ha így döntesz, örökre vége. Csak hogy tudd.
Nincs. Második. Esély. Soha.

Hazudnod vagy nagyon okosan kell, vagy felesleges...

Partner

Singles
Dominant Male, Switch Male

Age: 38-47 year
Height: 180-190 cm
Weight: 85-110 kg

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Cross, Leather, Pain, Public sex, Role playing

Maybe

Milking, Prostate massage

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip