Zsolt_73 - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » Zsolt_73 - Dominant Male
Zsolt_73
43 years old, Dominant Male, 186 cm, 96 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron
Last login: 2 days ago
Registration time: 2011. 02. 4. 15:51
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia,szerintem mindenkiben bujkál egy kis ördög,hogy olyasmit tegyen ami „tabu”.Azért vagyok itt,hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedjek meg. Szeretem a formás női idomokat,a kacér belevaló nőket,szép kerek fenekeket. Szeretnél egy kitartó,szigorú erős férfit aki bármikor bárhol megbüntet ahogy kívánod. Elfenekellek pálcával,szijjal.kézzel kikötözlek vagy csak rád parancsolok maradj nyugodtan. Húzom a hajad elmondalak mindennek,megalázlak,csak lássam a szemedben hogy élvezed,ez fontos nekem.Felkinálhatod önként pompás hátsódat,vagy ha megmondod időben erőszakkal is elérhetem a jutalmam. Büntetés után kényeztetlek,masszírozlak,simogatlak,szeretgetlek. Aztán kezdhetjük elölről az egészet.A távolság nem akadály. Autó van és szabadidőm is elég. Szigorúan szimpátiai alapon.Pisi és kaki sex kizárva.Dióhéjban ennyit.
Köszönöm,hogy elolvastad ezt a kis szösszenetet,ha felébresztettem benned a „rosszkislányt” aki ilyen kalandokra vágyik ne habozz keress bátran egy levél még semmire sem kötelez.

Legyél nőies,játékos,pajkos. Szeresse a szerepjátékot.Legyen a társam ebben a játékban és élvezze. Legyen pimasz,engedetlen,szemtelen rossz kislány, akit örömét leli a büntetésben,aki szereti,ha,szidják, elfenekelik és ezek után ott folytassa ott ahol abbahagyta.Legyél gátlástalan találjál ki új dolgokat.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year
Height: 140-186 cm
Weight: 40-80 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Anal plays, Breast torture, Breath controll, Nippers, Whip

Exciting

Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Chastity belt, Dildos, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Tickling, Tweak, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, DIY, Drawing, Get to know, Internet, Play, Talking

Music

Alternative, Disco, Electronic, Gangsta rap, Heavy metal, Punk, Rock, Rock'n'roll

Movies

Comedy, documentary, Family movie, Fantasy, Historical, Romantical, Tale, Thriller, Western

Books

Adventure, Albums, Economy/business, Gastronomy, History, Novel, Scientific