Z_s_u - Uncertain Female

80
All BDSM partners » Unsure » Z_s_u - Uncertain Female
Z_s_u
35 years old, Uncertain Female, 171 cm, 74 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest, VII. kerület
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 02. 15. 14:52
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (15 Rate)
Kedves!
Szeretnélek elkalauzolni az érzéki masszázs világában, ahol a különleges vágyaid is megvalósulhatnak egy masszázs keretein belül. Masszírozlak combfixben, vagy a korbácsot használom cirógatónak, esetleg kikötözlek a masszázságyhoz. Elég sok minden beépíthető a masszázsba, megbeszélés kérdése. Csak olyat csinálok, amiben én is örömömet lelem, mert úgy gondolom, hogy csak úgy lehetek hiteles.
Nagyon meglepődtem, amikor felfedeztem, hogy engem a kiszolgáltatott férfi izgat, és minél jobban élvezi amit csinálok vele, annál jobban izgat. Tehát itt a helyem.

Már több mint 6 éve foglalkozom különböző masszázsokkal - főként gyógymasszőrként dolgoztam sokat, aminek jelentősége a kezeimmel tett kilométerek számában mérődik tapasztalások formájában. Egyszerűen érzem már, hogy hova és milyen erősen kell nyúlnom, hogy megtaláljalak. Életem azon szakaszát élem most, amiben az érintéssel minden nap újabb csodákat fedezek fel. Az érzékiség és erotika világában van mondanivalóm, amit a kezeimmel meg tudok fogalmazni és ki tudom fejezni. Számomra a masszázs egy a kezeim által vezetett közös meditáció, amiben jelen vagyok nőként, de főleg emberként.
Szeretem felfedezni, hogy az intimitásnak mennyi színe van jelen az életünkben. Hogy a csak úgy adni és a csak úgy elfogadni tudásnak mekkora jelentősége van. Hogy a felgyorsult világunkban milyen kellemes tud lenni egy kicsit lelassulni, átadni magunkat a pillanatnak.

A nettó masszázsidő kb. 1,5 óra, a nálam töltött idő viszont alkalmanként 2,5-3 óra, mert szerintem fontos a beszélgetés is.

A masszázsom, mint szolgáltatás nem tetszés, vagy nem tetszés kérdése. A nekem nem tetsző férfit is ugyanúgy megmasszírozom, mint a tetszőt. Tavaly május óta csinálok ilyen masszázsokat is, és még egyetlen vendégem farkába sem ültem bele, még ha tetszett is, akkor sem. A masszázsaim tényleg csak masszázsról szólnak, esetleges fétiselemekkel tarkítva. Ezt kérem elfogadni, és nem, nincs az a szimpátia...

Masszírozok lányokat is, úgyhogy aki esetleg kívül érezte volna magát eddig, azoknak is hajrá.

Jól érzem magam a bőrömben, és már-már gyermekien vagyok optimista és kíváncsi. Örülök minden apróságnak, és a helyén kezelem az érzelmeimet, és az eseményeket, a világot. Ebből van az erőm, a magabiztosságom. Kemény út volt idáig, és tart, amíg élek, de haladok az utamon a saját tempómban, a felismeréseimmel, tapasztalásaimmal, sikereimmel és kudarcaimmal.
Kíváncsi vagyok az emberekre, az életekre, nem ítélkezem. Ez az én titkom talán. Na és a szeretetnyelv, a masszázs az életem motorja. :-D

Kérlek, ha ismerkedési, beszélgetési céllal keresel meg, tudd, fontos, hogy én is lássam, hogy kivel beszélek. Ha ez nehezedre esik az első levéllel, akkor inkább ne is írj.
Őszinteségre és színekre vágyom. És nem, nem arra a fajtára, amelyiknél ki tudod mondani a kedvenc herekínzó eszközöd nevét. És nem, nem az önkielégítésed fantáziáinak színesítésére gondoltam.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Contact information

Email: Registered Members Only

Spoken languages

Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Cleaning, concerts, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Folk, Funky, Jazz, Latin, soul

Movies

Crimi, Horror, Series, Thriller

Books

Esoteric, Novel