Xiphiaz - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Xiphiaz - Switch Male
Xiphiaz
24 years old, Switch Male, 169 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 01. 30. 19:06
Registration time: 2015. 12. 27. 02:42
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
hoi!

jelenleg felfedező üzemmódban tanulok, olvasok és beszélgetnék, hasonló korú (de nem vagyok számmániás) emberekkel - nemtől, szereptől/identitástól stb. függetlenül. :)
emiatt más közösségi oldalon aktívabb vagyok, például FetLife-on (ld. a linkek között, mert sajnos nem opció a 'kapcsolat' részen belül)

szeretem a(z)...
irodalmat, olvasni-írni, művészeti határterületeket (például versvideókat), testperformanszokat, transzhumanizmusról és apokalipszisről/disztópiáról "fejfájni" :), zajt-zenét csinálni és hallgatni, kockulni, a háttértörténeteket, interkulturális-interszekcionális mindenfélét, szociológiát és pszichológiát, a MACSKÁKAT, főzni-sütni és piknikezni baráttal vagy kisebb társaságban, különösebb cél nélkül éjjel sétálni, kötöttpályás közlekedést (vasút, villamos, metró stb.), a természet zöldjét, álmodozni-töprengeni stb.
igazából a folyamatok érdekelnek, hogyan működik/készül valami, nem igazán mondanm magam célorientáltnak vagy versengőnek. :)

a vanília hétköznapokban szégyenlős, nem asszertív, viszont szómenéses izének tűnök, de ez elég megtévesztő. :P

[gender és orientáció]
× nembináris transznemű vagyok, genderfluid - az identitásom a transzmaszkulin és agender között változik. azért választottam a 'férfi' kategóriát, mert ez áll a valósághoz legközelebb. (eléggé kellemetlenül érint, hogy ennyire szűkös a repertoár ezen az oldalon, de... egyefenyő.)
kérlek, NE utalj rám nőként - függetlenül attól, hogy nézek ki és mi a jogi nevem és nemem.
az én saját transz* identitásom és testem nem fétis. nem szeretnék ilyen jellegű, tárgyiasító üzeneteket kapni. sajnos volt már rá példa, nem is egyszer.
× a grey ace, 'quoiromantikus' és queer identitásjelzők egészen jól körbeírnak: szoktam szexuális vonzalmat érezni, de sosem instant; és ritkán érdekel a szex. nem taszít, de többnyire nem érdekel.
sokkal inkább vonz egy szenvedélyes barátság képe, ami egyszerre romantikus és szenzuális - egy csipet szexualitással meghintve.
főként a 'tomboy' nők, lányok (bármit is jelentsen ez :D) vonzanak, illetve a 'femme' srácok és egyéb gendervariáns emberek. a bináris cisznemű férfiak, minél inkább közelítenek a 'férfias-domináns-vadász férfi' elvárásokhoz/sztereotípiákhoz, annál inkább taszítanak, azaz piszok vacakul érzem magam mellettük.
× inkább vagyok poli, mint mono!

[bdsm/kink/fétis]

a nem-szexuális és nem-feltétlenül-szexuális dolgok érdekelnek.
szívesen gyakorolnék kötözést (pólófonallal és jutával, bondage szalaggal, mindenféle technikát), klassz lenne valakivel együtt barkácsolni. például maszkot és egyéb játékszereket.
alapvetően kíváncsi, nyitott vagyok, de senkiben sem bízok rögtön. szeretnék tartalmasan beszélgetni, barátkozni, kreatívkodni. aztán... hátha szeretnénk közösen is játszani valamit. :)
számomra a bdsm afféle szerepjáték. egyébként nagyon szeretem az összetett, kaotikus(nak tűnő) felállásokat, például a dom bottom & sub top tök jól hangzik, és a service top szerepkör is. cicás pet play minden mennyiségben érdekel, oda-vissza: nyáááv. :3 :)
vannak szadista fantáziáim is, egy csöppet. és voyeur is vagyok, imádok megfigyelni, szemlélődni, ahogy vanília terepen is.

NEM szeretem, abszolút ki van zárva:
hajhúzás, fojtogatás/fullasztás/légzéskontroll, fekália, tűk - kések - piercingek és injekciók - vagdosás - hegtetoválás (szkarifikáció), erőltetett etetés, alkalmi szex vagy csak-szexkapcsolat, óvszer nélküli szex, extrém tárgyiasítás-megalázás-lealacsonyítás, antifeminista/mra/pua/terf hozzáállású emberek.

(ha mindezt figyelmesen végig bírtad olvasni - hm? írj, indokolatlanul nem harapok, kivéve, ha megbeszéltük és szeretnéd. ;)

Partner

Age: 18-34 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Blindfolds, Latex

Exciting

Bite, Bondage, CBT, Chains, Collar, Cross-dressing, Domination, Feeding, Mask, Pain, Role playing

Interests outside of BDSM

Leisure

Archery, Computer, Cooking, DIY, Drawing, Internet, Play, Playing music, Reading, Science, Talking

Music

Acid, Alternative, Classical, Drum'n'bass, Electronic, Folk, goth, Heavy metal, Pop, Punk, Rave, Rock

Movies

Adventure, Anime, documentary, Drama, Fantasy, Film noir, Romantical, Sci-fi

Books

Arts, Esoteric, Gastronomy, Journals/magazines, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific