Warlock - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » Warlock - Dominant Male
Warlock
22 years old, Dominant Male, 175 cm, 55 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2015. 12. 29.
Registration time: 2015. 10. 01.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek halandó terresztriális intelligencia!

Először is röviden összefoglalom, hogyan érdemes rám tekintened mielőtt jobban megismernél magadnak, miért regisztráltam erre az oldalra és kik azok a személyek, akiknek a társaságát első sorban (de nem kizárólag) keresem ebben a közösségben.

A felhasználónevem a 'Warlock', amely magyarul boszorkánymestert jelent.

Mi jut eszedbe először ezt a szót hallva?

Talán a szerepjáték kultúra, hiszen a boszorkánymester szerepjátékokban rend szerint létező mágikus osztály. Itt meg is ragadom az alkalmat arra, hogy közöljem, szívesen játszanék élő, erotikus szerepjátékokat, amennyiben erre találok érdeklődőt az oldalon! A témát, a forgatókönyvet vagy az improvizáció határait megbeszéljük előre.

Ebben egyelőre csak annyi a kikötésem, hogy én mindig domináns szerepet játszom ))

Szerepjátékokban a boszorkánymesterek olyan szabad gondolkodású mágiahasználók, akik nyitott elmével szomjazzák a vágyat bárhonnan jöjjön is az. Ez nemcsak a szerepjátékokban igaz, hanem ősi idők óta a külső valóságban szintén jelen van. Sok boszorkánymester ezért olyan túlvilági hatalmakkal paktál le, akik természetfeletti hatalmukkal a boszorkánymestert szolgálják.

Jöjj velem, ha téged is érdekel vágyaid fátylon túli kiterjesztése, a szex mágia, a közvetítés (amikor egy túlvilági lélek beléd száll és a te testedet használja, hogy közösüljön velem, mindeközben magad is átéled az ő evilágon túli hatalmát) és a megidézés!

Egy boszorkánymester azonban inkább praktikusan kreatív, mint gonosz. Köztudomású, hogy éles elméjű varázslók vagyunk, akik minden tudományos és tudomány által még fel nem fedezett eszközt kutatunk, amely legjobban szolgálja céljainkat.

Szívesen fogadnám egy tanítvány jelentkezését, aki magába akarja fogadni tanító szavaim (és más részem is, tetszés szerint) és ezért cserébe hűen szolgál a kutatásaimban!

Számunkra a tudásvágy mellett nagyon fontos a szabadság. Vágyom a hosszú távú, megbízható kapcsolatra, de minden vállalkozást kicsiben érdemes kezdeni és ésszerű, hogy a sok kicsi próbálkozásból pontosan az fog nagyra nőni, amelyik érdemes rá, azaz a legjobb.

Ezért én is szeretek kísérletezni különböző módon ))

Szívesen visszaírok bárkinek, aki számomra is tetsző igényességgel képes fogalmazni!

Partner

Singles
Submissive Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Cross-dressing, Foot worship, High heels, Sadism

Maybe

Spanking, Tickling

Exciting

Bondage, Candle, Doctor fetish, Domination, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Other tools, Role playing, Rubber, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Cleaning, Computer, Drawing, Internet, Movie, Museum, Opera, Play, Reading, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Blue, Classical, Country, Folk, Funky, goth, Heavy metal, Jazz, Pop, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Film noir, Historical, Horror, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Talk show, Thriller, War, Western

Books

Albums, Arts, Entertainment, Erotical, Esoteric, History, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific, Youth