Uppss - Switch Male

24
All BDSM partners » Switches » Uppss - Switch Male
Uppss
28 years old, Switch Male, 190 cm, 91 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2014. 02. 8. 15:08
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (5 Rate)
Köszöntelek.

Elképzelhető hogy régimódi vagyok, de én még hiszek a nő és férfi közt kialakuló csodában. Arról a csodáról beszélek, ami csak adott körülmények között és kemény munka árán alakul ki. Amiben őszintén, saját akaratunkból, saját magunkból és kizárólag egymásnak adunk.

Ha ez a csoda köztünk történik meg, te megkapod a neked dukáló csodás gyönyört, természetesen egyedi, különleges módon. Neked viszont majd adnod se kell, én elveszem a saját részemet, méghozzá oly módon, mit legmerészebb álmaidban se képzelnél!

Fontos: Nem baszni jöttem! Azt mindenki tud, bármelyik utcasarkon. Csupán egyetlen, kifinomult, igényes hölgyet keresek, igényes játékokhoz, hosszú távra. (leginkább szeretetteljes párkapcsolatban gondolkodom)

Ez a Hölgy pedig:

Leginkább egy switch boszorkány/istennő, hisz ez egy édes álom beteljesülését jelentené! Folyamatos és kölcsönös elmejátékok, cselszövés, bájolás, erő és minden egyéb dolog bevetése/használata a hatalom megkaparintása érdekében. (ez jelenti a legszínesebb játékokat)

Domináns női egyed: a legkeményebb dió, hisz sok helyen ütköznének az elképzeléseink. Viszont ebből kifolyólag nagyon izgalmas és sokrétű játszadozásaink lennének az „uralomért”. Mindig is szerettem „betörni” egy domináns nőt. Imádom látni a meglepődöttséget az arcán, amikor megtapasztalja a természet felboríthatatlan rendjét, miszerint alapvetően a férfi az irányító egy kapcsolatban. ;) ( Amennyiben érted a dolgod és kialakult a bizalom, fejet hajtok. (pár órára :D) )

Szubmisszív női egyed: csak ha van benned egy kis domináns hajlam is, mert időnként igénylem és mert nekem fontos a fentebb említett "Hatalomért zajló harc".

Nem „Dominát”, nem is „Szubot” keresek, maximum domináns vagy szubmisszív hajlamú NŐ-t, egészséges, ép lelki világgal és ép gondolkodással. Nekem ez csupán egy játék, viszont fontos pillére a szexuális életemnek, így nagyon komolyan veszem. (Legyen nálad is így!)

Mindenek felett rendelkezz kellő tartással, mert minden játszadozásunk alkalmával szeretném ezt lerombolni, ahogyan téged is. Szeretnélek minden alkalommal meghódítani, lenyűgözni, éreztetni veled különlegességedet! Szeretnélek a testiségen kívül, agyilag és lelkileg is magamévá tenni, újra és újra megbolondítani az elméd, legyőzni, az alárendeltemmé tenni. Ezáltal fogsz újra felépülni minden alkalom után. ;)


Ja igen és hogy mit is játszunk?

Egy "sötét", ám annál inkább értékeket megvilágító játékot, melynek nem szab határt semmi. Nincs benne senki más, csak mi és a kéjes vágyaink, a folytonos versenyünk, hogy ki tudja különlegesebb és csodálatosabb módon boldoggá tenni a másikat, a mindent elsöprő szeretetünk, odaadásunk, alázatunk egymás iránt... mert mi egymásért vagyunk, mintha csak a mennyben lennénk. Nem várom, hogy tökéletes légy, hisz én sem vagyok hibátlan, viszont fontos, hogy teljes mértékben önmagad lehess, én pedig teljes mértékben önmagam legyek! Légy a gyönyöröm kulcslyuka, én pedig a gyönyöröd kulcsa leszek! (Csakis együtt alkothatunk tökéletest)

A játék legfőbb szabályai:
Őszinteség, Bizalom, Hűség, Tisztelet, Intelligencia, Igényesség, Figyelmesség (Amennyiben bármelyik hiányzik belőled, nem engem keresel)

Írj bátran, ha készen állsz a játékra!
"ÉN" megvagyok, de csak veled leszek teljes mértékben egész. Hát "TE"?

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 23-33 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Bondage, Domination, Foot worship, Mazochism, Role playing, Sadism

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Movie, Reading, Talking