Truk - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » Truk - Submissive Male
Truk
24 years old, Submissive Male, 185 cm, 66 kg
Residency: Hungary, Nógrád
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 07. 14.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Először is. Mindennapjaimban határozott, céltudatos, vállalkozó szellemű ember vagyok. (Sorolhatnám még, egyenes, karakán, néha kicsit nyers, de nem akarom magamat fényezni :)

Hogy miért ez a kategória? Domináns az élet bármely területén lehet az ember (,már aki). Itt ezt az oldalt szeretném kipróbálni. Tehát mivel a hétköznapokban más szerepkörben mozgok fontos a megfelelő partner.

Akik igazán levesznek a lábamról a nálam idősebb (30-40), okos, magabiztos, dekoratív nők. Mivel nekik több tapasztalatuk van ezen a téren, és ha ez kellő határozottsággal párosul, olyan kisugárzásuk lehet, hogy kiráz tőle a hideg :).

A BDSM berkein belül nagyon sok minden érdekel, de ez majd úgyis jön. 24/7-ben ezt nem tudnám elképzelni, így inkább a kötetlen kapcsolat jön be. De aztán ki tudja?

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Age: 20-39 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Closure, Collar, Dildos, Enema, Feeding, Film, Foot worship, Humiliation, Nippers, Other tools, Pain, Prostate massage, Punishment, Sadism

Exciting

Bondage, CBT, Chastity belt, Domination, Milking, Oral sex (give)

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, DIY, Movie, Playing music