TrialObey - Fetisist Male

2
All BDSM partners » Fetishists » TrialObey - Fetisist Male
TrialObey
35 years old, Fetisist Male, 175 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Heves, Eger
Last login: 2016. 08. 01.
Registration time: 2015. 09. 23.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Látogató.

175 cm magas, kék szemű, sportos testalkatú, és sportos de szolidan elegáns öltözködésű, pontosan magam sem tudom hova sorolható individuum vagyok :)
Az én nevem ismeretlen ital címkéje, még nem árul el semmit a palack tartalmáról. Azt hiszem a szexualitás is a intelligenciahányadosa, amelynek segítségével kimutatható az emberek értelmi képessége, és eltéréseket mérhetünk negatív vagy pozitív irányban. Nem tudom társadalmilag megítélni BDSM világa beteg vagy nem, de nem a normális kategóriába tartozik, amibe eddig magam soroltam. Igazából nem nagyon ismerem ezt a világot mert, egyenrangú mondhatni normális, Férfi Nő, kapcsolatokban voltam, de mindig vonzódtam a női lábakhoz és tudtam is hogy van egy enyhe lábfétisem :)De eddigi kapcsolataimba nem sikerült beintegrálni. Saját magamnak is be kell látom, fontos ezzel tisztába lennem és ezzel együtt élnem.

Vonzalmat érzek az alárendelt szerep kipróbálásban is, szeretném ha párkapcsolat keretein belül ez nem számítana tabunak és együtt esetleg a Bdsm nyújtotta élvezeteket is átélhetnénk. Hiszen ennek is hatalmas a tárháza, ahogy olvasom, és csak a fantáziát kell szabadon engedni. Nem rendelkezek igazi tapasztalatokkal, viszont egy hatalmas kérdőjel számomra.

Minden éremnek két oldala van, az enyémnek is. A hétköznapokban kommunikatív érdeklődő vidám természet vagyok, munkában segítőkész és felkészültnek tartom magam, viszont a magánéletben lehet a szubmisszív vágyak miatt, lehet kicsit zárkózott vagyok. Nagyon nagy erény aki ismeri saját magát!
Ami jellemző még rám: csukott szemmel alszok és gyakran veszek levegőt, eszem iszom, előfordul hogy kicsit elfogult vagyok, de ezt rendszerint elnézem magamnak :)

Szeretném azért azt hozzá tenni, imádom a gyönyörű női Lábakat, de attól még megtartom az emberi méltóságom és nem változok át kutyává :) és nem akarok rögtön lábtörlő lenni...
Viszont valahol el kell kezdeni ismerkedni és kitágítani a tudásom és világom. Nagyon jó azt látni, hogy van egy közösség ahol tapasztalatot lehet gyűjteni és sokat olvasgatni.

Üdv. Mindenkinek

Partner

Singles
Dominant Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Ass licking, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chains, Collar, Domination, Foot worship, High heels, Humiliation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Punishment, Role playing, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Reading, Restaurant, Science, Swimming pool, Winter sports

Music

Alternative, Drum'n'bass, Electronic, Hip-hop, Jazz, Rap, Reggae

Movies

documentary, Drama, Fantasy, Historical, Sci-fi, Series, Thriller, War

Books

Esoteric, Gastronomy, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Scientific, Sport