Torque - Dominant Male

6
All BDSM partners » Doms, Masters » Torque - Dominant Male
Torque
42 years old, Dominant Male, 182 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, Győr
Last login: 1 days ago
Registration time: 2007. 01. 29.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Alárendeltségre vágyó lányt, nőt keresek normál vagy kicsit teltebb alkattal. A BDSM-et főleg a hálószobában szeretem és a szex fűszereként, így hasonló érdeklődésű partnert keresek. Ez azt jelenti aki állandó kontrollra vágyik az mást keres. Többesben sem szeretném és kölcsön sem adom senkinek a nőmet, számomra ezek beteges dolgok. Nem egy bábut keresek, hanem egy intelligens, ápolt nőt akivel hasonlóak a vágyaink. Akár komoly kapcsolatra is nyitott vagyok. Szeretném ha izgatna a mocskos beszéd, kicsit az alázás, és ha legalább kicsit mazo lennél ;) Nem feltétlenül csak a környékemen keresek.

Én nem vagyok egy átlagpasi, az életmódom sem túl átlagos. És például nem szeretem ha szopnak, de nyalni annál jobban szeretek. Persze izgató egy nőt "megszopatni" de inkább az alázás miatt.

Ui.: Nem keresek igazán. Kicsit meguntam a nagy semmit. Valószínűleg nem itteni mércével vagyok domináns. Vagy csak sokkal jobban megválogatom kivel fekszem le.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-42 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Fisting

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Collar, Dildos, Dirty talk, Enema, Feeding, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Needle, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Piss, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Whip