Tolodono - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Tolodono - Switch Male
Tolodono
23 years old, Switch Male, 192 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 2015. 12. 01.
Registration time: 2015. 09. 12.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok!

A BDSM világáról sok infóm van, de kevés tapasztalatom. Voltam domináns oldalon, amikor én kötöztem meg egy lányt, és voltam szubmisszív oldalon, amikor engem próbáltak dominálni. A hölgy akkor azt mondta nem igazán nézek ki szubmisszív jelleműnek, nem is tartott sokáig a szeánsz. Viszont kellemesen elbeszélgettünk. Inkább domináns hajlamú vagyok, de megtapasztalnám milyen alárendeltnek is lenni. :)

Szeretem a kötözést, főleg a szájpeckeket. Amikor mozdulatlanságra van ítélve a 'szenvedő' fél, és nem tud ellene semmit sem tenni. A dominancia hangsúlyozása, és a különféle feladatok. A fantázia szárnyalása. :) Nem szeretem viszont az eldurvult dolgokat, amiket inkább nem is részletezek. Kívülről fújjuk már. :)

Sok mindent szeretek az életben is. Edzeni magam, amikor érzem, hogy feszülnek az izmaim (nem, nem gyúrós testépítő vagyok, és nem is leszek az, mert bár tisztelem a munkájukat, a céljaink különbözőek), én pedig lelkileg feltöltődve hagyom el a parkot. Jó könyveket olvasni, amiket nehéz letenni. Dolgozni, ahol érzem hogy hasznos vagyok, a munkatársak pedig tökéletesek. Tanulni, bármit, mert fontosnak tartom a tudástár bővítését. Írni, ahol bármi megtörténhet amit csak kigondolok. Még sorolhatnám, mert rengeteg minden van, amit még szeretek. :)

Erre az oldalra pedig azért regisztráltam, hogy beszélgessek, találkozzak olyan emberekkel akikkel hasonlóak az érdeklődési körünk. Bárkivel, bármilyen oldalról. (Gonosz megjegyzés, de a félreértések elkerülése végett, hetero vagyok.)

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Latex, Leather, Punishment

Maybe

Boot fetish, Chastity belt

Exciting

Blindfolds, Bondage, Domination, Foot worship, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Role playing, Spanking, Vibrators