Tiberius2 - Uncertain Male

4
All BDSM partners » Unsure » Tiberius2 - Uncertain Male
Tiberius2
37 years old, Uncertain Male
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2014. 05. 22. 08:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sportos alkat vagyok, igényesen öltözködöm, stílusos emberek tartom magam, ezt szeretem viszont látni a partnereimen is. Közvetlen vagyok, hajlamos a behódolásra, ugyanakkor a hétköznapokban domináns. Állandóan keverednek a kártyalapok a fejemben. Vágyak, lehetőségek terén.

Bizonytalannak tartom magam. Könnyen elcsábulok. Partnerfüggően vagyok domináns vagy pont ellenkezőleg. A magázódás, tárgyként használat, tiszteletlenség, megalázás nem az Én terepem. A bdsm soft oldala vonz. De nem csak virtuálisan. Ismerkedés, flört, közös program, kikapcsolódás, érzés, élmény, útitárskeresés. Könnyen megszerezhető és könnyen eldobható személyiségek nem vonzanak. Bi érdeklődéssel is rendelkezem, ami nyitottsággal és kellő odaadással is párosul. Nincs benne komolyabb tapasztalatom, lehetőség, semmi több.

Nők vonzanak. Szub, bizonytalan nők közelsége nagyon nagyon feltüzel. Szinte libabőrös leszek a gondolattól is, ahogy átengedik maguk az élvezetnek, használatnak, ahogy behódolnak és odaadással kényeztetnek egy férfit. Szeretem a látványuk, érzetük, csókjuk. Izgatónak találnám azt is ha szub hajlamú partnerem más használja előttem. Természetesen ez egy közösen meghozott döntés. Legalább ennyire vonzó számomra az ösztönös dominancia. NEM HISZTI dominancia. :) Stílus, magával ragadás, csodálat iránta, érzelmi függés, erős kötődés. Hmmmm. Ez azért ritka, de nem lehetetlen küldetés. Remélem.

Párok kapcsán az első lépéseken túl vagyok. Eddigi legszebb élményem egy olyan párral volt, ahol mindenki fehérnemű, láb fétis, nylon kedvelő volt. Egy ilyen játék mentén alakult a randi, majd a szerepjátékokkal megerősített esténk. :) Megmaradtunk az érintések, a látvány, a játék, az orális kényeztetések szintjén.

Bi terén óvatos vagyok egyenlőre. Ennek a lehetőségnek a megélése sokaknak itt is csak valamiféle gyors kielégülést jelent, amit eddig diszkréten elutasítottam.

Ha úgy gondolod lelkületben hasonlóak vagyunk, írj csak bátran. Ráléptem egy útra, ami nagyon hosszúnak ígérkezik. Sokféle pozitív élménnyel közben, ehhez mindenképp útitársakat szeretnék. :)

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Switch Male

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Cross-dressing, Gangbang, Humiliation, Latex, Other tools, Prostate massage, Public sex, Spanking, Transvestitism, Vibrators

Exciting

Ass licking, Chastity belt, Dirty talk, Domination, Foot worship, High heels, Lingerie, Massage, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Stocking