TheShameless - Submissive Female

19
All BDSM partners » Slavegirls » TheShameless - Submissive Female
TheShameless
36 years old, Submissive Female, 168 cm
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 09. 22. 14:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözletem!

Nomen est omen

A névválasztás igen meghatározó lehet egy ilyen oldalon. Ezért is érzem úgy, még itt az elején érdemes kitérnem rá néhány szóban. Nem vagyok szégyellős, ugyanakkor teljesen gátlástalan sem. Azonban ideális esetben azt tartom jónak, ha egy férfi mellett gátlástalan lehetek. Innen ered a név.

Voltam már itt korábban ismerkedési szándékkal. Gyűjtöttem tapasztalatokat, és néhány ember igazán fontossá vált számomra. Mostani regisztrációmnak nem kifejezetten a partnertalálás a célja. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne tudnám, mire vágyom, kit keresek, avagy kit engedek be szívesen az éltembe. Az ezelőtt itt eltöltött időben jobban megismerkedtem önmagammal, azzal az énemmel, mely egykor rejtve volt. Bizonyosságot szereztem, hogy lakik bennem egy szubmisszív nő, aki engedelmes, odaadó, és élvezi egy határozott férfi hatalmát. Ezen oldalam csak keveseknek tárul fel, pontosabban csak a megfelelőnek.

Milyen a megfelelő?
A hűvös emberekhez, kissé távolságtartó férfiakhoz vonzódom, talán azért, mert én magam is jellemzően az vagyok. Tapasztalataim szerint ebből a típusból van kevesebb. Az intelligenciára és a komolyságra pedig nem is térnék ki különösebben, az adatlapok nagy részén visszaköszön ez az elvárás, de mindenki másként aposztrofálja.

Ahogy azt fentebb már említettem, nem elsődleges cél a pártalálás. Ennek ellenére, ha mégis olthatatlan vágy támadna a kedves olvasóban egy nekem címzett levél megírására, akkor ezt kérném figyelembe venni. Könnyen megeshet ugyanis, hogy nem érkezik rá válasz.

Spoken languages

English, Hungarian