TBOPornstars - Uncertain Male

All BDSM partners » Unsure » TBOPornstars - Uncertain Male
TBOPornstars
24 years old, Uncertain Male, 185 cm, 180 kg
Residency: Hungary, Tolna, Szekszárd
Last login: 2015. 11. 01.
Registration time: 2015. 11. 01.
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözlőm a Tisztelt olvasókat A smpixie/n levőket! TBOPornstar vagyok 23éves Biszexuális srác aki a Tolna Megye székhelyű Szekszárdon lakok. 185 centi magas vagyok barna szemeimmel rövid fekete hajammal.
Érdeklődésem: Szeretem a Biszexuális hölgyeket is a pasikat de legjobban a Transzexuális nőket!! előnyők: Nagy vastag farok, nagy mellek nagyon nagy mellek, finom punci jó seggek,Telt vastag száj,barátságos viszony kialakítása,Szexuális motíváció megfelelése és a társ elfogadása egymással szemben.
Szeretem megdúgatni magam a pasikkal illetve szeretek szopni mást de elviselem és jól esik persze ha engem is igen jól kielégítenek. szeretem ha egy pasi vagy egy csaj szexuálisan bevan indulva velem a szexre és erős a párkapcsolati kötelék közöttünk. Akár milyen fasz jöhet kicsi nagy Óriás de amit úgy általában nagyon szeretek az a nagy vastag kemény fasz mivel nagy seggem van igen megbaszható a lukam fiúkák tehát aki Tolna Megye Közelébe van vagy Szekszárdi és kedvet érez velem egy kis Szexuális együttlétre vagy talira az írjon rám!!! :)
Szeretem: a bízalmat,hűséget,elfogadást,törődést,megértést,szeretet,és kölcsönös szexuális nemii vágyakat ami kötödik az érzelmeimmel.
A Farkam kicsi tehát ne számítsatok nagy farokra mert nincs nagy farkam

- Utazni nem tudok nincs pénzem se autóm tehát ez konkrét kikötésem.
Travi,Transzexuális lányokba Szeretem a barátságos nyitott lelkű és szexuálisan rágerjed lányokat farok méret nem számít mekkora mell méret se lehet párkapcsolat vagy esetleg alkalmi szexuális kapcsolat
Szeretek a Transzikkal dumálni tudnám értékelni ha megkedvelnétek ti is engem.

ÉN lehetek akár Excort biszex pasi is ha gondoljátok Pénzért is hajlandó vagyok akárkivel szexelni nővel pasival biszex-meleg pasikkal egyaránt még Transznemű lányokkal is leszopnálak, megdúgatnám magam kiverném a farkatokat illetve lenyelném a geciteket,széétkenném a testemen ha benne volnátok egy kis kalandba ezért velem.

Partner

Singles
Uncertain TV or TS

Age: 18-40 year

Aim of search

relationship

Spoken languages

Croatian, English, French, German, Hungarian, Italian, Serbian, Slovakian, Slovenian, Swedish

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Humiliation, Masturbation, Nipples

Exciting

Anal sex (give), Dirty talk, Fisting, Gangbang, Lingerie, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Piss, Prostate massage, Public sex, Transvestitism, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Talking

Music

Gangsta rap

Movies

Sex/porn

Books

Erotical