Szvipiti - Submissive Male

4
All BDSM partners » Servants, Slaves » Szvipiti - Submissive Male
Szvipiti
47 years old, Submissive Male, 165 cm, 81 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 11 hours ago
Registration time: 2011. 10. 29. 06:56
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Üdvözlet mindenkinek!

Először is nem vagyok független! Itt élek, a fővárostól távol, a pokol 69-es, kellemes, meleg vackában csodálatos angyalommal együtt (szigorúan főnöki engedéllyel). Más angyalt nem keresek.

Már rég regisztráltam az oldalra, hisz mindig is érdekelt ez a világ (volt idő mikor meg is tudtam élni - lsd. cikk), de igazából aktív (már ha ezt annak lehet nevezni) csak 2016 tavaszán lettem. Hogy miért akkor, az első blogomból kiderül.
Így lettem Szvipiti a kisördög, aki mindenre kíváncsi (azaz majdnem mindenre).

Be kell valljam belül ördög vagyok, még ha piciny is. Nem tudnám titkolni, a látványomból is azonnal kiderül, hisz alacsony, kissé pocakos, göndör hajú, ördög pofájú, szemüveges, feltűnően rosszul öltözött, és meglehetősen szegény heteroszexuális férfi vagyok.
Nagyon érdekel a női dominancia minden formája, a lakk, latex ruházat, a különböző stúdiók, eszközök és magassarkú csizma fétisem is van. De kíváncsi lennék a tűréshatáromra is, úgy fizikailag mint érzelmileg.

Nem függetlenként első sorban csak csendes blog olvasó/nevetgélő érdeklődő vagyok. Szívesen járok összejövetelekre, partykra (amikor időm engedi) hisz nagyon érdekel az ebben élő emberek belső világa, kíváncsi vagyok az érzelmekre, motivációkra, élményekre, irányultságokra. Az összejöveteleken előfordul, hogy túl sokat beszélek de fenn tartom a jogot arra is, hogy csak a sarokban ülve szemlélődjek és mosolyogva élvezzem a szabad légkört.

Köszönöm ha idáig is elolvastad, értékelem a kitartást!

SZVIPITI a kíváncsi kisördög

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Breath controll, CBT, Chinese ball, Closure, Doctor fetish, Electrosex, Fire, Foiling, Needle, Shit, Stocks, Whipping bench

Maybe

Anal sex (give), Chastity belt, Collar, Cross-dressing, Dirty talk, Enema, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Pens, Slaps, Stocking, Tickling, Vibrators

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Cross, Dildos, Feeding, Foot worship, High heels, Latex, Leather, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Spanking, Tweak, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Dance, Gardening, Internet, Movie, Museum, Reading, Restaurant, Science, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, goth, Heavy metal, Musical, Rock, Rock'n'roll

Movies

Anime, Comedy, documentary, Historical, Musical

Books

Gastronomy, Health, History, Scientific