Szunya - Fetisist Male

1
All BDSM partners » Fetishists » Szunya - Fetisist Male
Szunya
44 years old, Fetisist Male, 183 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 3 days ago
Registration time: 2008. 08. 03.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Először is leszögezném, hogy párkapcsolatban élek, ami alapvetően meghatározza az itteni elképzeléseimet. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok kíváncsi más emberekre. Szeretnék új élményeket, új benyomásokat szerezni. (New input needed.)

Úgy gondolom, hogy a D/s-hez sokkal több kell, mint ami 1-2 képből vagy mondatból le tud jönni, ezt itt nem is erőltetném.

Amit nagyon szeretek, az a női (valódi női) lábak kényeztetése, főleg harisnyában. És nem érdekel, hogy ezáltal melyik kategóriába sorolnak be egyesek, nem azért csinálom, mert szubmisszív lennék, hanem mert nagyon jó érzés nekem. Ha az illető hölgynek is jó érzés, akkor mindketten nyertünk.
Szeretem a cicaruhákat és minden testhez álló ruhát. A látványt is élvezem, ha egy hölgyön van, de magamon is el tudom képzelni.

Amúgy gonosz is tudok, lenni de csak ha a hölgy megérdemli és előhozza belőlem. A rosszkislányok a gyengéim. :) A verekedős-fegyelmezős vonal nem jön be, inkább a bilincs-nyakörv-csipeszek kombinációt részesítem előnyben.

Most éppen arra is vágyom, hogy egy női testet használjak úgy, ahogy én akarom, a fentiek szerint. Meg persze az előttem hátrakötött kézzel és bekötött szemmel térdelő nő is bármikor jöhet. :)

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Switch Female

Age: 25-40 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Vacuum

Maybe

Whip

Exciting

Bite, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Collar, Dildos, Foiling, Foot worship, Hair pulling, Latex, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Stocking, Vibrators