Szoposkutya - Submissive Female

127
All BDSM partners » Slavegirls » Szoposkutya - Submissive Female
Szoposkutya
25 years old, Submissive Female, 164 cm, 44 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2013. 11. 27.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.00 Point(s) (9 Rate)
Arra való a szám hogy tövig nyeljem. Szeretem ha jó keményen megszopatnak, úgy nyomják a fejem hogy szabadulni se tudjak. Arra vagyok jó, hogy a férfi (vagy nő) minden vágyát kielégítsem. Ha kutyaként, szolgaként, tárgyként bánnak velem. Ha megaláznak, szétaláznak, szétszednek, használnak, lerombolnak! Alázni való rusnya ribanc vagyok, aki megérdemli, hogy elbánjanak vele. Bűnös vagyok, és bűnhődnöm kell! Megérdemlem, hogy porig alázzanak. Állatokat is bántottam. A családommal neveletlen és szemtelen voltam. hazudtam, nem tanultam jól, nem tudtam öltözködni, nem értek semmihez. Át akarom érezni azt a fájdalmat, félelmet, szorongást amit másnak okoztam. Hogy soha ne legyen kényelemben részem, ha nem használsz akkor sem, ha nem kellek akkor sem, még alvás közben sem. Tőled függnek a szükségleteim. A megaláztatásokat és kínzásokat megérdemelném, mert bűnös és mocskos vagyok. Még az állatok is magasabb szinten vannak nálam, még egy háziállat is az uram, a gazdám, és tehet velem bármit, előbb kap meg bármit. Helyem a földön, ágy alatt, szekrényben, ketrecben, sarokban, mocskos eldugott helyen, megkötözve egész éjszakára, láncon tartva. hogy az életemért és bűnbocsánatért könyörögjek. Más élőlényekkel kínzást. Szorosan megkötöznél, és hatalmas rongycsomót vagy valamit beleerőszakolnál a számba úgy, hogy a nyelvemet meg se bírjam mozdítani, úgy betolnád hogy folyamatosan öklendeznem keljen majd ott hagynál vonaglni... egész éjjelre.
Hosszas leírások valók nekem a bűneimet, hibáimat részletezve, "oldalakban"megfogalmazva mi vagyok. Mit csinálna velem a fölöttem való, milyen súlyos megtorlásokat érdemlek. Szünet nélkül, állandóan kapnám a sarat. Távolból is lehet alázni.

Vért kell izzadnom, nagyon sokat sírnom a bűneim miatt. Nekem csak az a dolgom, hogy elhiggyem, amit a gazdám mond.

Rongyos vagyok, nincs kurvás öltözékem, se magassarkú cipőm!
Csak a kezdettől fogva szigorú fegyelmező és Domként viselkedő pasikban érzem úgy hogy komolyan gondolják. Én nem keresek társat, ezért bennem társra nem fogtok lelni... Sajnálom! Nincsen lelkem, érdektelen hogy sírok-e, félek-e, kimerült vagyok-e, örülök-e, fáj-e valami. Dühöd, szadizmusod, szexuális ösztöneid, végtelen gátlástalan fantáziád kiélésének alapanyaga vagyok csupán.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Male - Dominant Male

Age: 18- year
Height: 140-200 cm
Weight: 50-150 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench