SuedeScars - Switch Female

169
All BDSM partners » Switches » SuedeScars - Switch Female
SuedeScars
27 years old, Switch Female, 165 cm, 54 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 25 minutes ago
Registration time: 2016. 03. 14.
VIP
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (15 Rate)
***

Bondage minden válfajára kiválóan alkalmas nagy szakítószilárdságú (szakítóerő 230kg) magyar eredetű, lennel ötvözött kenderkötél eladó 8m-es tekercsekben, 6mm-es vastagsággal.
A kötél vegyszermentes és a célnak megfelelően előkészített. Használatkész állapotát a vizes kezelésnek és az utómunkálatoknak köszönheti, finom növényillatú és az extra lennek köszönhetően puhább tapintású, mint a sima kender. Főzött-szárított, égetett, olajozott állapotban megvehető csomózott, vagy cérnázott véggel.

Felejtsd el a durva praktikeres kötelet, tőlünk erre a célra készített és megmunkált kötelet vásárolhatsz csupán 2000 Ft-ért. Ráadásul, amennyiben extra igényeid/elképzeléseid lennének a vásárolni kívánt kötéllel kapcsolatban, érdeklődj bátran az egyedi kivitelezésekről, a kender remekül festhető, főképp sötétebb színekben.

Legyél kezdő, haladó vagy profi, ezzel a kötéllel a műfajhoz híven elégítheted ki saját vagy partnered igényeit. A kenderkötél tartós, kötözéskor jól tartja a csomókat és bátran mosható minőségvesztés nélkül. Így tökéletes minden „piszkos” játékhoz!

***

Néha az is talál, aki nem keres.

Mindenek fölött élvezem a szerepcserét - a fekete, fehér és köztes árnyalatok váltakozását az erotikán és a lelki életen belül is. Az érzelmi monogámia az egyetlen kritériumom, de ezt az EQ-szintet azt hiszem kevesen ütik meg - a nyers őszinteség a legdurvább fetishem. Sötét haj, intelligens gátlástalanság, maximális nyitottság és empátia, "fura, de a jó értelemben" - ez vagyok Én - hasonlítunk, avagy a remény hal meg utoljára? Az illatmániám nem ismer határokat, legyen az a bőröd, egy dögös parfüm, egy szál cigi vagy egy finom fűszer, gyakorlatilag ez alapján (is) választok és válogatok - megtehetem, hisz nem egyperces emberek érdekelnek. Érzelmileg a Férfiak vonzanak, szexuálisan pedig mindenki, aki képes megmozgatni a fantáziám.

Nem érzem magam bizonytalannak a switchségből adódóan, viszont csak egy kis százalék az, akinek alárendelődnék. Van nem kevés mazochista hajlamom és megfelelési kényszerem, tudni kell kezelni, főleg mikor épp én sem bírok saját magammal. Kevés dolog számít tabunak nálam, józan ész keretén belül bármi érdekel, ami a Másik örömére szolgál és ezáltal az enyémre is.
Ha nem engeded hogy Beléd lássak és nyúljak, csak felszínes tudok lenni - szedj szét és rakj össze, cserébe Én is így teszek Veled. De felégetlek, ha visszaélsz a bizalmammal. Aki képtelen megteremteni azt a közeget, lelkiállapotot ami a fentebb említetthez szükséges az nem Domináns, szubmisszívet pedig formálni, építeni kell, nem szimplán találni. Hazudnék, ha azt mondanám, nem kívánok elmélyülni egyik oldalon sem...
Warning: baromi sok türelem szükséges hozzám!
Nem akarom bekorlátozni magam a négy fal közé és a vanillaság hosszú távon nem tesz boldoggá. A BDSM nem csak egy kellék nekem!
Ami a leginkább mozgat most a témán belül az a tradicionális, szenvedélyes és érzéki kötözés.

Disclaimer: Az avataron Én vagyok. A 110% alfa hím domok és lábtörlő/papucs subok nem engem keresnek - ha valakinek esetleg nem válaszolok az valamilyen profilbeli összeférhetetlenség miatt van. Fizetős dominákat kikerülni próbálók, semmi sincs ingyen, csak mondom. Továbbá senkinek sem szeretnék a mocskos kis titka lenni, remélem érthető - magyarul a "boldog" vanilla kapcsolatban leledző és abból kikandikáló emberekkel nem tudok mit kezdeni, én sem kötök kompromisszumot, javaslom Te se tedd. Köszönöm, hogy elolvastad.

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Age: 27-37 year
Height: 175- cm

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests in BDSM

I would try

24/7

Exciting

Domination, Humiliation, Mazochism, Sadism

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, Cooking, Drawing, Get to know, Internet, Play, Science, Talking

Music

Drum'n'bass, Electronic, Funky, House, techno

Movies

Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-fi, Thriller

Books

Adventure, Erotical, Gastronomy, Health, Novel, Scientific