Subrobi83 - Fetisist Male

All BDSM partners » Fetishists » Subrobi83 - Fetisist Male
Subrobi83
33 years old, Fetisist Male, 170 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Csongrád, Szeged
Last login: 2016. 01. 15.
Registration time: 2015. 10. 08.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok.

Én egy switch( fetisiszta) férfi vagyok,és egy hasonló gondolkodású hölgyet keresek aki benn van mindenféle szerepjátékban főleg domina szerepben.
Több mindent szeretek,úgy mint:
Megkötözés,bilincselés,szájpeckelés,fenekelés,korbács,lovaglópálca,erényöv,
electro,és gyertyás játékok,ketrecbezárás,orgazmuskontroll,nagyon kedvelem a bőr ruhákat de a lakk latex is nagyon bejön.Rengeteg eszközöm van egy kellemes játszadozáshoz ezt a képeimen is megtekintheted.Egyenlőre alkalmi kapcsolatot keresek de ha úgy alakul bármi megtörténhet.
Nem baj ha kezdő vagy.
Higiénia,intelligencia,ápoltság,megbízhatóság,adott és elvárt.
Egyik nagy szerepjáték vágyam ha egy domina a saját lakásomban tartana fogva,és megalázna,kínozna,bilincsben tartana éjjel nappal,pórázon vezetne,elfenekelne,mindenféle dolgokat játszana kedvére,otthon érezné magát nálam,miközben élvezi,hogy kihasználhat.
Mint a képeimen is láthatod rengeteg bilincsem van,hisz imádom ezeket az eszközöket,élvezem is ha rajtam van,így főleg az olyan játékok érdekelnek,ahol bilincsben lehetek !!
A másik nagy kedvencem a bőr,szeretek bőr nadrágban lenni,és ha a dominám is bőrben van az is nagyon izgató,de a bőrből készült eszközöket is kedvelem mint a bőrbilincs,lovaglóálca,ostor,korbács,nyakörv,bőr maszk,szemellenző,póráz stb.
Sok minden szóba jöhet,igazából megbeszélés kérdése mit szeretnél kipróbálni.
Gyere el hozzám,verj bilincsbe zárj erényövbe és csinálj amit jónak látsz :)

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Feeding, Film, Foiling, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Whip, Whipping bench