Spankdom - Dominant Male

7
All BDSM partners » Doms, Masters » Spankdom - Dominant Male
Spankdom
47 years old, Dominant Male, 180 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar, Budapest/Hajdú Bihar
Last login: 2015. 12. 10.
Registration time: 2014. 03. 28.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Sub-, mazo hölgyet keresek, aki élvezi, ha elfenekelik, élvezi a szerepjátékot, nevelést. Nem 7/24 kapcsolatot, hanem kölcsönös bizalmon alapuló, de laza, erotikus szórakozást keresek, mindkettőnk megelégedésére. Fontos, hogy legyen fantáziád. Értékelem a humort. Diszkrét vagyok. Mint a szürke nyakkendő. Nem vagyok független. Ha így is érdekel, olvass tovább. (Hidd el az itt regelt ffiak legalább fele ilyen, én legalább bevallom)
Véleményem szerint a spanking elsősorban az erotikus feszültségen, az önkéntességen, a szerepjátékon alapszik. Az albumban + video ezt próbáltam megjeleníteni.
Én 180 magas, kissé őszülő, magamra adó, diszkrét, domináns férfi vagyok. A megadott megye első közelítés: elég sokat utazom (értsd gyakran járok Budapesten is), ezért nem probléma a távolság (bizonyos határok között) és a hely sem. Bővebben levelezésben.

Kiegészítés az eddigi tapasztalatok alapján: 1. Férfiakat (sem sub, sem dom) és domináns nőket NEM keresek. 2. Ha ötnél(5) többször meglátogatod az adatlapomat, akkor úgy veszem, hogy ismerkedni szeretnél, és írok, amire választ is várok, kivéve 1. pont.
MÉGEGYSZER ÉRTHETŐBBEN: FÉRFIAKAT NEM KERESEK!

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chinese ball

Maybe

Anal plays, Collar, Dirty talk, Humiliation, Leather, Other tools, Sadism, Slaps, Stocks

Exciting

Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Doctor fetish, Domination, Hair pulling, High heels, Lingerie, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench