SoulAsylum - Dominant Male

4
All BDSM partners » Doms, Masters » SoulAsylum - Dominant Male
SoulAsylum
38 years old, Dominant Male, 181 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2015. 02. 12. 00:03
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szia Kedves Látogató!

Örülök, hogy benéztél "hozzám"!

A BDSM domináns oldala iránt érdeklődő budapesti pasi vagyok. Viszont nem szeretem a túlzott durvaságot, érdekel a másik fél lelkivilága, érzelmei is. Amennyiben aranyos szub lány vagy, szívesen beszélgetnék Veled az élet mindenféle dolgairól, közösen fantáziálgathatnánk, és ha úgy alakul, egy-egy "forgatókönyvet" akár meg is valósíthatnánk... ;-)

Legelőször 2011-ben találtam rá az smpixie oldalra, akkoriban kezdtek érdekelni a BDSM képek, videók, és valahogy felmerült bennem, hogy tudnék-e ilyen jellegű társkeresőt találni. És sikerült... :-) Az őszinteség jegyében hozzá kell tennem, hogy akkoriban már több éve párkapcsolatban éltem, amit nem akartam feláldozni, mivel csak a BDSM hiányzott belőle. Továbbá azóta sem vagyok független, azóta is ugyanaz a lány a párom. Így akkor is és most is csak alkalmi kapcsolatot, esetleg barátságot, levelezős-virtuális kapcsolatot keresek. Ezt légy szíves vedd figyelembe, ha írni szeretnél nekem.

Amióta itt vagyok a pixie-n (többször voltam már regisztrálva más-más néven), sok érdekes levelezésben vettem már részt, néhány izgalmas találkozásban, hosszabb-rövidebb szeretői kapcsolatban lehetett részem (ez utóbbiak eddig mindig úgy alakultak, hogy a partnerem is a párkapcsolata mellett találkozgatott velem, így legalább "igazságos" volt, hiszen egyikünk sem várt többet a másiktól). Igaz, mindig fájt, ha vége lett, de mégsem bántam meg, mert rengeteg emlékezetes élménnyel lettem gazdagabb, szereztem némi tapasztalatot.

Abban azonban biztos vagyok, hogy ha valaha újra egyedülálló lennék, mindenképp itt, BDSM-es körből keresnék magamnak párt, addig viszont tényleg "csupán" barátot és/vagy játszótársat szeretnék találni.

Van két további dolog is, ami nem kapcsolódik ugyan a BDSM világához, de szívesen megismerkednék olyan lánnyal is (akár csak simán barátilag), aki szereti a goth stílusú zenéket (a linkjeim közé feltettem néhány youtube-os válogatást ebből a stílusból ízelítőként) és/vagy a sci-fi és fantasy filmeket (nekem ez két nagy hobbim), és lehetne közösen ilyeneket hallgatni/nézni, és közben, utána beszélgetni a világ dolgairól. Afféle filozofálgatás, amihez jó hangulati aláfestést adnak a gótikus zenék, vagy témát szolgáltatnak az elképzelt világokról szóló filmek. Ha még mindezek mellé a BDSM-et is kedveled, az csak annál jobb! :-)

Egyelőre ennyi, köszönöm, hogy végigolvastad! Amennyiben úgy érzed, bármi közös lehet bennünk, kérlek írj! Izgatottan várom jelentkezésed! :-)

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-42 year
Height: 150-180 cm
Weight: 35-60 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, concerts, DIY, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Classical, Disco, Electronic, goth, Musical, Pop, Rave, techno

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn