SirRichard - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » SirRichard - Dominant Male
SirRichard
37 years old, Dominant Male, 190 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 03. 11. 09:42
Registration time: 2014. 09. 18. 16:23
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdvözletem, továbbá tiszteletem Hölgyeim !

Igen, tiszteletem. Az ilyen hölgyek megérdemlik a tiszteletet bátor önvállalásukért, az extrém, fantáziadús szexualitás vállalásáért, a bdsm útján tett utazásukért.

Alapvetően hosszútávú kapcsolatot keresek. Érzelmi résszel a bdsm is sokkal mélyebb lelki rétegekbe, megélésekbe visz el. Nem önmagam vágyait tartom elsődlegesen fontosnak, a partnerem megélései jóval érdekesebbek, fontosabbak nekem. Fixa ideám a nők gyönyöre, lehetőleg orgazmusa, ezen folyton dolgozom. Akkor igazi a bdsm, ha valódi gyönyört érez közben a partner, így a tudat és tudatalatti még mélyebb rétegeibe is lekerül a hatás.

Az alárendelődés mint olyan lehet csak alkalmankénti játék, a kapcsolatban egyenrangú félként vehetünk részt, vagy lehet másképp is a te vágyaid szerint. Alapvetően olyat lányt keresek, aki sokféle dolgot ki akar próbálni a szexben, vonzzák a "perverz" dolgok. A számodra elfogadhatatlan dolgokat persze nem erőltetem, ez nem cél a BDSM-ben.

Értelmes, intelligens, domináns természetű, kísérletező férfi vagyok. Külsőm férfias, fellépésem határozott. Erős humorom van, gondolataim szabadon és sok irányba áramlanak, gyakran váratlan ötleteim vannak, amellyel partneremet igyekszem szórakoztatni :). A te gondolataidra is figyelek és reflektálok.

Időnként erős vízióim vannak szexuális játékokról, együttlétekről, fantáziám szinte korlátlan és gyakran formabontó. Tanulni is szívesen tanulok mások által kidolgozott módszereket, nyitott vagyok a kísérletezésre. Nagyon érdekel még az outdoor BDSM (nem feltétlenül nyilvános, csak szabad ég alatti).

Először természetesen levelezünk, majd szexmentesen randevúzunk, szimpátia kialakítására, egymás megismerésére.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Fire, Tickling, Tweak, Vacuum

Maybe

Blindfolds, Boot fetish, CBT, Chastity belt, Collar, Cross-dressing, Diaper, Doctor fetish, Enema, Foot worship, High heels, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Rubber, Shaving, Stocking

Exciting

24/7, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blood, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Knife, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Sadism, Shit, Slaps, Spanking, Stocks, Transvestitism, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, concerts, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Electronic, goth, Heavy metal, Rock, techno

Movies

Adventure, Comedy, documentary, Sci-fi, Sex/porn, Talk show

Books

Arts, Esoteric, Journals/magazines, Novel, Religion, Scientific