SinhaMoca - Dominant Female (Mistress)

116
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » SinhaMoca - Dominant Female (Mistress)
SinhaMoca  - Mistress Buda
30 years old, Dominant Female, 163 cm, 49 kg
Residency: Hungary, Budapest, Buda
Last login: 16 hours ago
Registration time: 2014. 12. 06.
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.40 Point(s) (15 Rate)
Született Királynő vagyok. Lényegében születésem óta vannak BDSM vágyaim. Voltak mazo hajlamaim is, szerettem a fájdalmat, de csak háton. Azonban semmi alárendeltség nem volt bennem soha, így annak örömére, hogy 2016. év eleje óta szünetelnek a mazo vágyaim, átálltam a domina oldalra, mert sokkal inkább magaménak érzem, mint a switch kategóriát.

Megbízható szolgákat keresek kötözős-verős játékokra, szerepjátékokra, házimunkára, masszázs nyújtására, és egyéb szexmentes, leginkább hétköznapi dolgokban történő szolgálatra. Ingyen szolgálhatsz, de csak ha megvan a kölcsönös szimpátia, bizalom, közös érdeklődés és az összhang. Ajándéknak persze mindig örülök. Ilyen tekintetben szolgáltatást nem nyújtok, csak élvezetből, közös örömünkre keresek szolgát. Lehet szolgalány is, sőt...
Ha csak a vágyaidat akarod kiélni, akkor keress arra a célra megfelelő szolgáltató hölgyet. Nálam akkor jelentkezz, ha az én vágyaimat szeretnéd teljesíteni, az én kívánságaimat akarod lesni. Ha kiérdemled, hogy a szolgám lehess, akkor én is figyelembe veszem a vágyaidat, amennyiben beleférnek az elképzeléseimbe.

A külsőmről annyit, hogy természetes szépségű, meglepően fiatalos nő vagyok. De majd úgyis meglátod a képeken, ha odáig jutunk.

Van egy ritka fétisem, ami nem szerepel a listában, de fontosnak érzem megemlíteni: felizgat a hó és a jég. Imádom a havat, fantasztikus hatással van rám. (De nem a hideg miatt.)

Párkapcsolatot is keresek. Nem könnyű megfelelni az elvárásaimnak, ráadásul olyannal szeretnék komoly kapcsolatot, akibe szerelmes vagyok. Ami ugyebár vagy alakul, vagy nem. Párkapcsolatot férfival és nővel is el tudnék képzelni. Korban hozzám illő normál testalkatú, enyhén izmos, jóképű férfit; vagy csinos, szép arcú, vékony lányt keresek.

És akkor miért kell fizetni?

1. Financial domination
Olyan Nő vagyok, aki megkapja, amit akar. Nagyon élvezem, ha pénzt és ajándékokat kapok. Nem csak az anyagi értéke, hanem a szituáció, a játék miatt is. Keresek olyan szolgákat, akik élvezik, ha egy gyönyörű Hölgy kontrollálja vagy épp jól elkölti a pénzüket. Megajándékozhatsz pénzzel, VIP-tagsággal, BDSM cuccokkal, szép ruhákkal és cipőkkel, vagy akár a legtitkosabb vágyaimat is valóra válthatod. Elkísérhetsz plázázni, cipelheted utánam a cuccaim, mint egy kis pincsikutya, felsegítheted a lábamra a cipőket, amiket felpróbálok a cipőboltban (ha jól viselkedsz, még csókot is adhatsz a lábamra), és fizethetsz, megajándékozhatsz, megadhatod nekem, amire vágyom. Ha szeretnél meglepni, utalhatsz Paypal-on keresztül a kapcsolati adatoknál megadott e-mail címemre.

2. BDSM-motivált diéta
Szeretnél fogyni? Netán hízni? Egészségügyi okokból vagy meggyőződésből valamilyen speciális étrendet követsz?
Segítek összeállítani és betartani a diétát profi tanácsokkal és a BDSM motivációs eszközeivel (pl. ostorral).
A tanácsadás és az ellenőrzés történhet személyesen vagy e-mailben is. A bünti csak virtuálisan, hacsak nincs meg a fent említett bizalom és összhang.

A formaságokat kedvelő szolgák és szolgajelöltek használhatják irányomba a következő megszólításokat, tetszés szerint:
Királynő, Királylány, Hercegnő, Kisasszony.

Nincs kapacitásom mindig mindenkinek válaszolni. Türelmeteket és megértéseteket köszönöm.

Partner

Singles
Fetisist Female, Fetisist Male, Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Age: 25-40 year
Height: 165-190 cm
Weight: 30-90 kg

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian, Norvegian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Candle, Dildos, Knife

Maybe

Collar, Oral sex (receive), Slaps, Spanking

Exciting

Blood, Bondage, Chains, Cross, Dirty talk, Domination, Foot worship, Humiliation, Jeans, Massage, Masturbation, Mazochism, Needle, Nippers, Pain, Piercing, Punishment, Role playing, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Dance, Drawing, Internet, Movie, Play, Playing music, Reading, Shopping, Talking, Theater, TV

Music

Folk, Latin, Musical, Pop, Rock

Movies

Adventure, Anime, Comedy, Game - show, Historical, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Tale, Talk show

Books

Esoteric, Health, History, Novel, Novels, Poems