Shanks_ - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » Shanks_ - Submissive Male
Shanks_
30 years old, Submissive Male, 187 cm, 68 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2015. 12. 13.
Registration time: 2014. 08. 26.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
29 éves Budapesti férfi vagyok. Akik ismernek barátságos, kedves és inteligens embernek tartanak, de hát ezt döntse el mindenki személyesen miután találkozott velem!

Nemrég kezdtem csak el tapasztalatot gyűjteni, de már régóta érdeklődtem a BDSM iránt. Alap természetem szerint is sub vagyok és mindig vonzónak találtam egy nőben ha határozott és tudja mit akar, de kiállok az igazamért ha szükséges. Jelenleg Úrnőt keresek akit szolgálhatnék alkalmi játék vagy akár hosszútávú kapcsolat keretein belül. Ez számomra úgymond "szabadidős" tevékenység és a négy fal közé illetve bdsm eseményekre szánt dolog ezért olyan Hölgy nem érdekel aki az életem más területén is irányítani akar. (Ez a leírás egyre kevésbé hangzik "szubmisszívnak" :))

Amit szeretek elsősorban az nyakörvben és pórázon csókolni az Úrnő fekete csizmáját. A fájdalom egyáltalán nem vonz, a karmolás és enyhe harabdálást azért szeretem, de semmi komolyabb. Ez változhat (és valószínűleg fog is) ahogy tapasztalatot szerzek és megismerem magam annyira, hogy tudjam tényleg ott vannak e a határaim ahova most húzom őket. Idővel kiderül.

Úgy érzem meg kell ismernem milyen ha uralkodnak rajtam mielőtt kipróbálom a domináns szerepet, de őszintén megvallva jelenleg sub szeretnék lenni és ez mozgatja meg jobban a fantáziámat!

Partner

Singles
Dominant Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-34 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Cross, Dirty talk, Milking, Pain, Punishment, Role playing, Spanking, Whip

Exciting

Anal sex (give), Bite, Boot fetish, Collar, Domination, Hair pulling, Leather, Oral sex (give), Oral sex (receive)

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Computer, Cooking, Dance, Drawing, Movie, Ping-pong, Play, Reading, Science, TV

Music

Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Anime, Crimi, Fantasy, Game - show, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn

Books

Gastronomy, Novel, Novels, Scientific