ShadowDrops - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » ShadowDrops - Switch Male
ShadowDrops
26 years old, Switch Male, 171 cm, 67 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 3 days ago
Registration time: 2016. 10. 03.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek, kedves Látogató!

Hogy ki is vagyok én?

Egy fiatal, húszas évei közepén járó, sok dologra nyitott INFJ fiatal srác. A mai rothadó világunkhoz képest mondhatni normális értékrendet képviselek, személyiségemből fakadóan nagyon sokszor nem tudok kibékülni az emberi természettel, de ezek ellenére szeretem az embereket, és nagyon fontosak számomra, akik körülöttem vannak. Néha meg lehet találni a trágyadomb közepén az aranyat. Pontosan ez az, ami folyamatosan visz előre, ezért ismerkedek,nem állítanám be magam kiköpött introvertáltnak. Az EQ-t és az őszinte kommunikációt tartom a legfontosabb dolgoknak. Vannak életcéljaim, komoly tudok lenni ott, ahol muszáj, de alapjáraton szeretek marhaságokról is beszélni órákig, de az univerzum titkairól is, ugyanakkora lelkesedéssel. Igényes vagyok, rendszeresen karbantartom a testem, de nem vagyok szétgyúrva, szeretek öltözködni (és öltözködésről, ruhákról beszélni fiú létemre) és a rokonaim azt szokták mondani, hogy milyen jóképű fiatalember vagyok, remélem nemcsak illemből. Hja, és az iróniát kifejezetten kedvelem.

Miért vagyok itt?

Most jutottam el odáig, hogy felvállaljam, hogy a D/S mozgatja meg a leginkább a fantáziámat. Néhány eddigi kapcsolatomban volt szerencsém gyakorolni, de inkább azt mondanám, hogy viszonylag kezdőnek számítok, vagy középhaladó-kezdőnek, ha létezik ilyen kategória. Azért vagyok itt, hogy új kalandokba keveredjek, tapasztalatot szerezzek azzal a céllal, hogy egyre jobban megismerjem önmagam, mivel a lelki fejlődést és az önmegvalósítást fantasztikus dolgoknak tartom. Switch vagy domináns hölgyekkel, illetve párokkal ismerkednék elsősorban. Segédeszközökkel is szívesen eljátszadoznék, de leginkább a fizikai kontakt, a karmolás, harapás és egyéb hasonló dolgok indítanak be igazán, ami eszköz nélkül, az ember puszta erejéből fakad.

Minek örülnék a legjobban?

Nem sok esélyt látok rá, de leginkább annak, ha találnék magam mellé egy magára igényes hölgyet, aki egy olyan kapcsolatra vágyik, amiben tiszteli és szereti egymást mindkét fél, így EGYENLŐEN bánnak egymással. Számomra nagyon fontos a mély lelki kapcsolat, a szeretet, a cukiskodások és a meghittség. Sok szeretet tudok nyújtani, de ezt vissza is kell tudni tölteni. A hálószobában viszont szeretek mindenről elfeledkezni és átadni magam egy szerepnek, legyen az sub, vagy domináns, amit a helyzet, illetve mi megkívánunk. Feszegetni egymás határait, miközben félreteszünk minden egyéb dolgot, hogy a pillanatot élvezhessük, awww.. No, így tudnám definiálni a boldogságot. Őszintén szólva, elég valószínűtlennek tartom, hogy összetalálkozom egy ilyen hölggyel ever, úgyhogy addig lehet szó bármiről, kivéve:

Mi az, amit nem?

A medical dolgoktól kifejezetten a hányinger és a sírás szörnyű kombinációja kerülget, úgyhogy az teljes mértékben felejtős. A wc pucoló csicskája sem leszek senkinek, sokkal inkább lehangolónak, mint izgatónak találom, hogy parancsra teljesítsek ilyen alap hétköznapi dolgokat. Illetve a férfiakkal való szexuális közösülés sem izgat egyáltalán, maximum egy párhoz pattannék be játszadozni, a hetero oldalon maradva.

Köszönöm, hogy benéztél, ha pedig el is olvastad a bemutatkozásomat, akkor kézcsók és kalapemelés (egyébként nincs is kalapom, hehe)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Boot fetish, CBT, Dildos, Fire, Fisting, Other tools, Piss, Rubber, Stocking, Tickling

Maybe

24/7, Blindfolds, Blood, Film

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dirty talk, Domination, Electrosex, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Knife, Latex, Leather, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Piercing, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Cooking, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Acid, Alternative, Drum'n'bass, Electronic, Goa, goth, Heavy metal, Rave, Rock, techno

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Drama, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Adventure, Arts, Entertainment, Health, History, Journals/magazines, Journey, Novels, Scientific