ShadowDrops - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » ShadowDrops - Switch Male
ShadowDrops
27 years old, Switch Male, 171 cm, 67 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 02. 17. 17:37
Registration time: 2016. 10. 3. 14:16
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek, kedves Látogató!

Hogy ki is vagyok én?

Egy fiatal, húszas évei közepén járó, sok dologra nyitott INFJ fiatal srác. Az EQ-t és az őszinte kommunikációt tartom a legfontosabb dolgoknak. Igényes vagyok, rendszeresen karbantartom a testem, de nem vagyok szétgyúrva. Szeretek öltözködni és a rokonaim azt szokták mondani, hogy milyen jóképű fiatalember vagyok, remélem nemcsak illemből. Hja, és az iróniát kifejezetten kedvelem.

Miért vagyok itt?

Arra a felismerésre jutottam, mint sokan mások - A D/S világa mozgatja meg leginkább a fantáziámat. Néhány eddigi kapcsolatomban volt szerencsém gyakorolni, és az utóbbi hónapokban aktívabban élem, hála ennek a sitenak. Azért vagyok itt, hogy új kalandokba keveredjek, kitapogassam, túllépjem a határaimat, egyre közelebb kerülve önmagamhoz. Switch vagy domináns hölgyekkel, illetve párokkal ismerkednék elsősorban. Segédeszközökkel is szívesen eljátszadoznék, de leginkább a fizikai kontakt, a karmolás, harapás és egyéb hasonló dolgok indítanak be igazán, ami eszköz nélkül, az ember puszta erejéből fakad.

Ami nem pálya:

A medical dolgoktól kifejezetten a hányinger és a sírás szörnyű kombinációja kerülget, úgyhogy az teljes mértékben felejtős. A wc pucoló csicskája sem leszek senkinek, sokkal inkább lehangolónak, mint izgatónak találom, hogy parancsra teljesítsek hasonló basic, hétköznapi dolgokat. Illetve a férfiakkal való szex sem izgat egyáltalán, maximum egy párhoz pattannék be játszadozni, a hetero oldalon maradva.

Köszönöm, hogy benéztél, ha pedig el is olvastad a bemutatkozásomat, akkor kézcsók és kalapemelés (egyébként nincs is kalapom, hehe)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Boot fetish, CBT, Dildos, Fire, Fisting, Other tools, Piss, Rubber, Stocking, Tickling

Maybe

24/7, Blindfolds, Blood, Film

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dirty talk, Domination, Electrosex, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Knife, Latex, Leather, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Piercing, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Cooking, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Acid, Alternative, Drum'n'bass, Electronic, Goa, goth, Heavy metal, Rave, Rock, techno

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Drama, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Adventure, Arts, Entertainment, Health, History, Journals/magazines, Journey, Novels, Scientific