SevesO - Switch Female

91
All BDSM partners » Switches » SevesO - Switch Female
SevesO
30 years old, Switch Female, 170 cm, 120 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2014. 02. 10. 22:51
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (8 Rate)
Köszi, épp nem szenvedek hiányt, nem keresek. ;)

**********************

Kedves Olvasó!

A legelejére kívánkozik: maximálisan perverz - olyannyira, hogy néha már én is összevissza szégyenlem magam, ejj... :) Következésképp, ha nem elég erős a gyomrod/idegzeted, nem engem keresel.

Ismét kiegészítés, mert egy hét alatt 3 - magát intelligensnek tituláló - embernek kellett ugyanezt elmagyaráznom:

Elsősorban egy "normális" ember vagyok, aztán nő, aztán egy perverz pina. A sorrend nem fakultatív. Ez annyit tesz, hogy senkinek a seggében nem turkálok, és az enyémben se turkáljon senki, akit nem ismerek, és akivel egy alap bizalom nem alakult ki. Azt gondolom, normális, egészséges embereknél az alap, hogy pl. nem hányatják le vagy veretik véresre magukat minden jöttmenttel, akiről semmit nem tudnak. Akinek ez értelmezhető, azzal talán van miről beszélnünk, ha ez azonban nagy elvárás, ajánlom az itteni fizetős dominákat, akik nem futnak "felesleges" köröket, illetve nem kérdeznek olyan irreleváns dolgokat, mint pl. hogy mivel foglalkozol, mit szoktál csinálni, meg hogy alapvetően KI vagy...

Körszűkítési célzattal:

- Nem kell "abszolút szub". Olyan kell, aki azért rendelődik alá, mert NEKEM alá akarja rendelni magát, és azt is tudja, miért.
- Nem kell olyan férfi, aki nem nyal. Nem, dom sem.
- Sajnos a méret igenis számít.
- Olyan sem kell, aki 2 havonta ér rá. Kevesen dolgoznak nálam többet, így megértek mindent, de ha én meg tudom oldani, hogy szakítsak időt a szükségleteim kielégítésére, akkor másnak is meg kell tudnia oldani.
- Az intelligencia még mindig vonzó. Kivéve, ha egy l-lel írod le... :/

És teszek még némi kiegészítést, hogy megspóroljak sok-sok magyarázkodást:

- Nem férjet keresek, de nem is egyéjszakás kapcsolatot, mert amit én akarok, az csak bizalmi alapon, tisztelettel működik. Arra várok, hogy valaki alapjaiban rengessen meg mindent, akiért kikelek magamból, akiért az első pillanattól kezdve lihegve ugrálok. És ehhez sajnos nem elég, hogy kipipáljuk a közös fétiseket, mert azt meglepően sok emberrel ki tudom pipálni. Mozgass meg értelmi és érzelmi szinten, ennyi az elvárásom, nem több, nem kevesebb. Ha ez megvan, akkor ugyanúgy leszek "úrnőd" és egyben "szolgád", ahogy te nekem "uram" és "szolgám". (Gyengébbek kedvéért: ez nem feltétlenül és nem minden esetben azt jelenti, hogy egyszer én ütlek, egyszer te, egyszer én szopok, egyszer te...)

- Nem kívánok hónapokig levelezgetni, mert ahhoz túl elfoglalt vagyok. Ha érdekelsz, úgyis találkozni akarok veled, ha nem, akkor inkább más, hasznosabb módon töltöm el az időmet.

- Senkit nem igazolok vissza ismerősnek, mert senkire nem tartozik, hogy kiket ismerek innen. :) Ha valamit szeretnél, erőltesd meg magad, és írj egy levelet! Ez vonatkozik mindenkire szexuális beállítottságtól függetlenül.

Jártam már itt; sikerrel is jártam... Azóta sokat fejlődtem - hogy visszafelé-e, azt nem tudom. :) Sajnos ismét rájöttem, hogy vannak belső kényszerek, amiket meg kell élnem, és ezeket igen kevesek tudják kielégíteni. Hogy ezek pontosan mik, azokat sajnos még ide sem írhatom ki; annyira azért nem vagyunk liberálisok. :)

Egyébiránt normális értékrenddel rendelkezem, meglehetősen határozott elképzelésem és véleményem van a dolgok jelentős részéről (a többi meg nem érdekel), épp ezért igen nehéz bármiről is meggyőzni, de legalább már vagyok annyira érett, hogy én sem próbálok másokat meggyőzni túl sok mindenről. A véleményemet viszont nem rejtem véka alá (igen, az igazi őszinteség fáj, és nem szeretik annyira az emberek, mint amennyire azt hiszik...).

A félreértések elkerülése végett hangsúlyoznám, hogy nem azért vagyok itt, mert nem lenne a való életben jelentkező (akármilyen meglepő is), hanem azért, hogy találjak valakit, akivel az aberrációink IS fedik egymást. lol Márpedig ez ugye a lehető legritkábban jön össze egy utcai ismerkedés során...

A civil életben, mondhatom, hogy sikeres vagyok; imádom a munkámat, a családomat és a barátaimat. Zeneőrült vagyok, rajongok az édes fehér borokért, szeretek a kádban egy kávé mellett olvasni, sokáig aludni, hasfájásig röhögni, egy koncerten rekedésig üvölteni, stb. És hogy egy klasszikussal éljek: "Szép vagyok, igazságos, jószívű, barátságos. Erős vagyok, nagyon kemény, csodálatos, mégis szerény." :D

Az ittlétemmel és a keresett személlyel kapcsolatban határozott elképzeléseim vannak, amiket viszont szavakba önteni elég nehéz lenne. Ha úgy érzem, megfelelsz neki, úgyis rád írok. :)

A lábimádatosdi bullshittel továbbra is hagyjatok!

To be continued...

PS. Kezeljük tényként, hogy kövér vagyok. Akit ez zavar, az ne írjon! Amúgy teljesen meg tudom érteni, ha valakinek nem az én méreteim jönnek be - én magam sem szívesen nézek nagy férfi seggeket. :)

Bort, búzát, békességet! Písz.

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Male, Switch Male

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, CBT, Chinese ball, Closure, Cross, Diaper, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, High heels, Jeans, Knife, Latex, Leather, Mask, Massage, Nippers, Other tools, Pens, Photo shooting, Rubber, Shaving, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blood, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Transvestitism, Vacuum, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Computer, concerts, Dance, Drawing, Internet, Movie, Museum, Party, Play, Reading, Restaurant, Science, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Blue, Classical, Country, Folk, Gangsta rap, goth, Heavy metal, Punk, Rap, Reggae, Rock, Rock'n'roll, ska

Movies

Series, Sex/porn

Books

Economy/business, Erotical, Journals/magazines, Novel, Poems, Religion, Scientific