Salvius - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » Salvius - Submissive Male
Salvius
30 years old, Submissive Male, 185 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Buda
Last login: 53 minutes ago
Registration time: 2016. 05. 05.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Jelenleg nem keresek. Nagyon kivételes esetben, nagyon kivételes lánnyal kivételt tehetek, amennyiben nem irtózol a gyerekvállalás gondolatától és egy életre keresel.
Jelenleg foglalt vagyok, és boldog! Szeretőt, kalandot, "kapcsolatot" nem keresek. Köszönöm. (Tudom a fent leírtak kicsit ütik egymást.)
Jelenleg értelmes emberekkel folytatnék értelmes társalgást. Esetleg tapasztalat csere és technikák kivesézése is érdekel. Nem fantázia szintjén.. tehát csak BDSM-et való életben gyakorló emberekkel. Későbbiekben előfordulhat, hogy párokkal közös kellemes időtöltésben benne lennénk. (Párom és én)

-

Üdvözöllek az adatlapomon!

Örülök, hogy betévedtél erre a profilra, lehet, hogy pont benned fogom megtalálni azt a személyt akire már régóta vágyom.

Mint oly sokan már én is jártam itt, de ez most nem is fontos. Amiért visszatértem, hogy megtaláljam azt az ízig vérig határozott nőt akivel kölcsönösen élvezhetnénk egymás társaságát legalább hosszú távon, vagy akár egy életen át.

Jómagam a mindennapokban határozott vagyok, a saját elképzelésem és szabályaim szerint élek.. nem követem a divatot és főleg nem nézek TV-t. :)

Szeretem és tisztelem a nőket, főleg a határozott, kérlelhetetlen, szigorú nőket. Szeretem ha használnak és kihasználnak szexuálisan, ha idomítanak, kínoznak. Úgy gondolom, hogy azért van a férfiaknak farkuk és golyóik elsődlegesen, hogy a nők könnyen tudják büntetni, idomítani, motiválni a férfiakat. Örömet okoz, ha szolgálhatok egy határozott nőt. Feltett szándékom, hogy megtaláljam azt a hölgyet, akinek örömöt okozna ha én szolgálnám, és örömöm lelném benne, hogy Őt szolgálhatom.

Ezt kétféleképpen tudom elképzelni, persze ezek a szabályok nincsenek kőbe vésve.

1. Párkapcsolat.: 22-35 év közötti hölgy. A külvilág számára átlagos kapcsolatnak tűnő, ám a felszín alatt szenvedélyes és harmonikus úrnő- szolga viszony szerint működő kapcsolat. A vágyak megbeszélésre kerülnek, a szabályokat közösen lefektetjük, szükség szerint átdolgozzuk. Ez a fajta kapcsolat csak őszinteségre és tiszteletre épülhet..

2. Szigorú Úrnő- Szolga viszony.: 22-55 év közötti hölgy. Lehetőség szerint idősebb hölgynek jobban örülnék, aki tapasztalt és szigorú Úrnő. Idomít, használ és kihasznál, kínoz tetszése szerint. Szex nincs, maximum a nyelvemre korlátozódik. Ezzel szemben van nyakörv és erényöv 7/24-ben. Heti minimum 2, de esetleg 3 nap is rendelkezésére tudnék állni. Házimunka, masszázs.. stb. Az elképzelések megbeszélésre kerülnek, és onnantól mind a két fél tartja magát hozzá.

Minden egyéb vágy és kérdés megbeszélés útján lefixálható és kialakítható.

Továbbá bárkivel szívesen kommunikálok bármilyen témáról.

Szimpátia vagy közös érdeklődés esetén preferálnám a minél hamarabbi találkozót, ezzel mind a ketten sok időt és felesleges köröket tudunk megspórolni.

Fontos! Normális hölgyet keresek! Ápolt, intelligens, őszinte. Súly, kor.. stb. másodlagos. Személyiség és a közös frekvencia megtalálása az elsődleges számomra. Aki már annyit tapasztalt az útja során, hogy tudja és értékeli azokat a dolgokat amik igazán számítanak.

További szép napot!

Salvius


ui: Nem keresek bárkit és nem mindenáron! Ha nem kapsz választ, fogadd el, biztos oka van! :))

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 22-55 year
Height: 150-220 cm
Weight: 45-85 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Blood, Diaper, Enema, Feeding, Fire, Fisting, Hair pulling, Jeans, Knife, Menstruation, Needle, Oral sex (receive), Piercing, Public sex, Shit, Tickling, Transvestitism

Exciting

24/7, Anal plays, Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Film, Foiling, Foot worship, Gangbang, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cleaning, Computer, Cooking, DIY, Fitness, Internet, Movie, Museum, Reading, Restaurant, Sailing, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Blue, Classical, goth, Heavy metal, Jazz, Musical, Pop, rhythm'n'blues, Rock, Rock'n'roll, techno

Movies

Action, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn, War, Western

Books

Arts, Economy/business, Erotical, Gastronomy, Health, History, Journey, Novel, Religion, Scientific