Saddam - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » Saddam - Dominant Male
Saddam
32 years old, Dominant Male, 182 cm, 86 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 5 hours ago
Registration time: 2015. 01. 17.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Van egy hely, ahol a világ kerek, ahol a helyedre kerülsz, ahol a Férfi lábai előtt átérezheted, mit jelent valójában nőnek lenni. Ahol végre lebonthatod a védőbástyáid, és átadhatod magad nekem, kitárulkozhatsz úgy, ahogy még senkinek sem. Átélheted, ahogy birtokba veszem zsákmányomat, uralkodok a gondolataid fölött, lenullázom a maradék büszkeséged, belehatolok mind a testedbe, mind pedig, a pontosan kontrollált fájdalmadon keresztül, az agyad és a lelked legmélyébe.

Itt végre tudod, hol a helyed és mi a dolgod. Itt nem kell tartanod magad a kinti világ elvárásaihoz, nem kell figyelni a szerepedre. A hétköznapi logika érvényét veszti: a kötelek szabaddá tesznek, a pálca okozta csípős fájdalom pedig simogatásnak hat. Ahogy kiszolgáltatottan nézel fel rám a földről, megnyugszol, mert tudod, hogy nem menekülhetsz. Itt már nő vagy. Az én nőm.

-

Hölgyeim: alapszabály az, hogy nem írunk. Tudom, hogy kit keresek, és meg fogom találni.

-

Elolvastad az első két bekezdést, és meg is értetted, miről szól. Elolvastad a keresett személy kritériumait is, és megfelelsz neki. A "partnerkeresés célja" fejezetet is. Tudod, mit keresel, és meg tudod fogalmazni összetett mondatokban. És ez nem más valaki vágya, hanem a tied. Láttál már BDSM pornót. Többet nézted a nő szemét és arcát, mint a pálcát és a kötelet. És kiábrándultál az egészből a színlelt fájdalom és megadás giccsességétől. Vonz a tényleges alávetettség és a valódi uralkodás. Viszolyogsz a szerepjátékoktól, jelmezektől, a plüssel bevont csajos műanyag bilincsektől. Szép vagy, fiatal vagy, intelligens vagy, megkaphatsz akárkit. Unod, hogy senki mellett nem érzed magad eléggé nőnek. Most elolvastad az egész adatlapomat újra, és még biztosabb vagy benne, hogy rólad beszélek. Sokkal inkább, mint azokról, akik belefértek a napi három levelembe. Megírod nekem mindezt.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 20-30 year
Weight: 40-70 kg

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian