RedAero - Fetisist Male

All BDSM partners » Fetishists » RedAero - Fetisist Male
RedAero
26 years old, Fetisist Male, 185 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Budapest, BP
Last login: 2015. 10. 18.
Registration time: 2014. 01. 23.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia!

Nem vagyok egészen otthon az ilyen oldalakon úgyhogy nem igazán tudom hogy ide mit kéne írnom, de megpróbálom. 23 éves Budapesti egyetemista vagyok, limitált tapasztalattal de határozott érdeklődéssel a fétis világa felé, és szeretnék megismerkedni valakivel akivel kitapasztalhatnám ezirányú érdeklődésemet.

Elsősorban a latex ami érdekel és a fantáziámat mozgatja, de ahogy ez szokott lenni az ezirányú érdeklődésem felkeltett kiváncsiságot majdnem mindeféle dolog iránt ebben a világban. Inkább szubmisszívnek tartom magam, de ez még nem akadályozott meg abban hogy néha domináns szerepet játsszak, de a szubmisszív oldalt mindenképp jobban élvezem.

Ami elsősorban érdekelne itt, ezen az oldalon az egy rendes párkapcsolat létrehozása lenne, tehát kötetlen kapcsolatot keresőket sajnos el kell keserítsem. Számomra a BDSM világa elsősorban a bizalomról szól, és megbízni leginkább egy olyan emberben tudok akit jól ismerek, nem tartogat kellemetlen meglepetéseket.

Magamról: leginkább kiváncsi és mindenekfelett őszinte embernek tartom magam. Legtöbb szabadidőmet kiváncsiságom kielégítésével szeretem tölteni, olvasok, filmet nézek, stb., péntek-szombati estéket pedig néhány baráttal és haverral egy-egy jó kocsmában vagy pubban töltöm.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-26 year
Weight: -65 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

CBT, Chinese ball, Humiliation

Maybe

Bite, Cross, Dirty talk, Doctor fetish, Film, Foiling, Hair pulling, Jeans, Lingerie, Mazochism, Photo shooting, Piss, Punishment, Sadism, Shaving, Slaps, Stocks, Tweak

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Closure, Collar, Dildos, Domination, Electrosex, Enema, Fisting, Foot worship, High heels, Latex, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Prostate massage, Role playing, Rubber, Spanking, Stocking, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Computer, Cooking, Internet, Play, Reading, Science, TV, Winter sports

Music

Blue, Folk, Funky, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Punk, Rap, Reggae, rhythm'n'blues, Rock, Rock'n'roll, ska, soul

Movies

Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Historical, Tale, Thriller, War

Books

Gastronomy, History, Scientific