Pofonimado - Switch Male

2
All BDSM partners » Switches » Pofonimado - Switch Male
Pofonimado
45 years old, Switch Male, 192 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 12 hours ago
Registration time: 2014. 11. 30.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Drága Hölgyeim! Gyertek pofozkodni!

Feszültség levezető vagy szenvedélyes, vagy erotikus pofozkodásra várom a hölgyeket. Ha engem pofozol, akkor igazi nőnek fogod érezni magad. És garantáltan felszabadultan, jó hangulatban fogsz távozni.
Ajánlataim:

Ha kipróbálnád. Ha még nem, vagy nem sokat pofozkodtál, vagy itgatja a fantáziád, de még nem éreztél rá az igazi ízére. Gyere hozzám. Bevezetlek a pofozkodás világába. Nőnek fogod érezni magad, aki csodás kezeivel varázslatot művel.

Ha már gyakorlott vagy. Már sokat pofozkodtál? Akkor gyere és próbáld ki, hogy mennyit bírsz! Mennyit bír a tenyered? Éld át a szenvedélyes pofozkodás varázslatos világát.

Profi pofozkodó vagy? Gyere és döntsd meg a rekordodat! Te profi vagy, tehát profira van szükséged. Nincsenek határok, nincs megállás. Pofozz ahogy és amennyit csak bírsz.

Továbbá:

Feszültség levezetés:
Várlak szerettel ha szeretnél megismerni egy remek feszültség levezető technikát. Pofozd ki magadból a feszültséget. Nyugodtan képzeld magad elé aki az idegeidre megy és pofozd fel. Érezni fogod, hogy amikor hatalmasakat csattan a tenyered az arcomon, egyre jobban érzed magad.

Erotikus:
Álmodtál már arról, hogy egy szenvedélyes férfi kényeztet és te jutalmul felpofozod? Kézcsókra nyújtod a kezed, a kézcsók közben már csattan is a másik tenyered az arcán? Hogy azután unottan odanyújtsd a lábad csókokra? Beletúrnál a hajamba, hogy kézre álljon egy hatalmas felpofozáshoz?

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Foot worship, Role playing, Slaps, Stocking