Picur07 - Submissive Female

59
All BDSM partners » Slavegirls » Picur07 - Submissive Female
Picur07
45 years old, Submissive Female, 160 cm, 64 kg
Residency: Hungary, Bács-Kiskun, Baja
Last login: 16 hours ago
Registration time: 2012. 03. 04.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (7 Rate)
Nem keresek, max. beszélgetni vagyok fent az oldalon ez kérem tartsátok tiszteletben! A mai napon 2016.08.04-én férjhez mentem ahhoz aki nekem a mindent jelenti. Köszönöm Uram neked, hogy ezt te megadtad nekem. És igen az Uram, a férjem, a társam Sadom ha valakinek ez nem lenne egyértelmű! :-D

Szeretném megtalálni Uramat aki megtanítana az engedelmességre.Szeretnék Uram engedelmes szolgája lenni az Ő örömére és legnagyobb megelégedettségére.Teljesen kezdő vagyok ezen a területen de tanulékony vagyok.
De most komolyan kérdem Baján nincs egy igazi Dom?
És a válasz: Van Dom Baján!

Megtalált és ezzel minden eldőlt. Nem keresek tovább.
Köszönöm neki, hogy lehetek!
2016.05.01:
Azt hiszem megértett egy kis kiegészítéssel az oldalam. Aki veszi a fáradtságot, hogy elolvassa annak köszönöm, aki nem azt nem tudom sokkal többnek tekinteni mint egy pufogó viperának. :-)
Sok minden olvasható rólam és a páromról itt ezen az oldalon. Tagadhatatlan, hogy itt ismerkedtünk meg. Ez lehet motiváló is egyesek számára sajnos nagyon sokak számára akik évek óta keresgélnek ez inkább visszataszító. Hogy ez miért van? Mert nem nézünk magunkba. Ahhoz, hogy megtaláljuk azt aki életünk társa tud lenni magunkkal kell tisztába lenni. Ehhez bizony nagyon sok idő kell és nagy önismeret. Nagyon nagy nyitottság és legfőképp bizalom a másik ember irányába. Azt érzem, hogy tudatosan vannak itt emberek akik ezt olyan zsigeri szinten elutasítják, hogy arra nincsenek szavak. Csak is sajnálni szánni tudom őket érte.
Ha valamit kedves olvasó nem értesz kérlek nyugodtan kérdezd meg tőlem személyesen vagy a páromtól. Ígérem nem fogjuk leharapni a fejed. Sőt őszintén válaszolunk is rá. Elegem van a sárdobálásból, hogy mi nem vagyunk igazi pár. Dehogynem együtt élünk az év minden napján, a hónap minden napján, a hét minden napján a nap minden órájában, minden óra minden percében. Még akkor is ha effektív nem vagyunk együtt mert uram bocsáss dolgozunk. Ja mert hogy mi azt is szoktunk, de ettől még egymásért teszünk mindent azért, hogy nekünk jobb legyen.
Nem fogok senkit visszajelölni ha nem hajlandó elmagyarázni miért is akar velem ismeretséget kötni, főleg mivel nem olvassa el amit leírtam. Ja és ismerős csak is az lehet akit személyesen is ismerek egyébként még is mi a fene értelme lenne neki. Bocsi:-)

Partner

Singles
Dominant Male

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Electrosex, Piercing

Maybe

Dirty talk

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Doctor fetish, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Internet, Reading, Soccer, Talking, Winter sports

Music

Jazz, Musical, Reggae, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Comedy, Fantasy, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Entertainment, Gastronomy, Novel, Scientific