Phantasm - Switch Female

208
All BDSM partners » Switches » Phantasm - Switch Female
Phantasm
20 years old, Switch Female, 160 cm, 55 kg
Residency: Hungary, Budapest, Pest
Last login: 13 hours ago
Registration time: 2014. 06. 30.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (18 Rate)
Szép napokat! :)


-hey, gyors frissítés, mert ezt is megértük (ah, kis netkukacok..):D nem leveleztem, nem levelezek és nem is fogok levelezni. nem, nem, Veled se. írj, ha komolyan gondolod és egy gyorsképcsere, telefonszámcsere és mihamarabbi találkozó.
hiddel, eredményesebb és izgalmasabb és egészen kreatívvá tesz, új élethelyzetek és új tapasztalatok. legyen tököd, léccilécci (úgy egyszerűbb herélni)-


(( Kevésbé szentimentálisan, de azt hiszem, jöhet vissza a másik oldal.
Felhagytam vele anno, mert csak. Éreztem magam annyira tudatosnak és stabilnak, -egy önfeledt, fantasztikus nyár alatt- hogy azt mondjam: domináns vagyok, egy domináns nő vagyok. És sokáig ragaszkodtam is ehhez a magam módján. Dacosan, hisztisen s talán gyerekesen. Félreértés ne essék, élveztem minden percét, ez is hozzám tartozik, bennem van. Testileg kielégített, a fantáziámat kielégítette.
Viszont a teljes katarzist nem adta meg. Azt a fajta ritka élményt, ami teljesen megsemmisít és függővé tesz. Úgy érzem, ezt csak szubként tudom átélni. [Bár még borsózik a hátam és ellenkeznek a porcikáim e kijelentéstől.]

Felhagytam vele, mert kiegyensúlyozott voltam, s majd benne ragadtam, mert kényelmesebb volt. Kellő magabiztossággal sokkal könnyebb dominánsnak lenni, mint szubként átadni magam ugyanazon önérzettel- legalábbis számomra, aztán kinek a pap, kinek a paplan...
Az igazi átélés a valóság megszűnését kívánja. S vica versa, a valóság a vágyak elfolytását..


(ha lepötyögnék valamit kevésbé körmönfontan s rébuszok nélkül, a végén még nem ismernétek fel :'D)


Törj meg (kérlek?). Talán nem tépem le a tökeid. ))


-


Ezt csak úgy itthagyom. Emlék, vagy mifene:

Ahhoz, hogy Te megérts, tudnod kell: volt egy oldalam, sőt még van is. S biztosan még lesz is. Kioltathatatlanul, újra és újra felfog lángolni bennem. Most ez háttérben van, most ezt nem érzem annyira magaménak. Viszont -pár embernek köszönhetően- új vágyak hada jelent meg a fantáziáimban az utóbbi időben.

Rossz szokásom, de nagyon szeretek tipizálni, csoportosítani az élet minden területén.
Magamat bizonytalan dominánsként jellemezném. Még járatlan a talaj. :)
Keresettem vagy a szőrös, szúrós nagymedve vagy a bújós, csupasz cicafiú jelzőt viseli magán.

Nagymedve, de kis intim mérettel. Esetleges módon sok spermával és nagy, súlyos herékkel. Azért még egy külön puszi is jár, ha gyorstüzelő az illető. :)
Legjobban az orgazmus kontrollálása izgat. De preferálom még az elrontott élvezeteket, a tovább izgatást, az erényövben tartást, a maszturbáció kikényszerítését/megvonását. Persze, ezek gyakran együtt járnak és összefüggnek egymással.

A cicafiú őrizze még férfias küllemét, de titokban legyenek nőies vágyai.
Élvezze a karmolásokat, az enyhe harapdálásokat. Imponáljon neki a tanga vagy a masni, amit ráaggatok. Izgassák fel a harisnyás lábak olyannyira, hogy képes legyen 'összemocskolni' szegény ruhadarabot és utána viselni a tettéért kapott büntetéseket. Olykor legyen kis bújós, ölelgethető és kócolható plüsscica. Ha olyan kedvem van, legyen dugható és 'szopatható' kisribanc. Könnyen tudjon átváltozni masszőr fiúvá és néhanapján nyalógéppé.
A korai magömlésért vagy az 'impotens' dísz farkincáért ugyancsak külön puszi jár. :)

A konkrét aktus nem igazán vonz, de alkalomadtán igénylem. Ha erőszakot is kell hozzá alkalmaznom, de megfogom kapni. ;). ['14.09.14. - Najó, mégis:D]

Hétköznapjaim, hobbijaim, céljaim? Maradjon valami a kávé mellé. ;)

Kérlek vedd figyelembe a korhatárt! Ha a megadott kor fölött írsz, akkor csak nagyon kivételes esetben számíthatsz válaszra.

Köszönöm, hogy végig olvastad; további mosolygós napot! :)(beszélj velem angolul:D habár nemtudom, úgy kibontakoztatni a szárnyaimat, dena. a lelkesedés megvan:D)

Partner

Singles
Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 18-27 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / relationship

Spoken languages

English, French, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Domination

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Cooking, DIY, Drawing, Fitness, Gardening, Get to know, Museum, Reading, Science, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Classical, Goa, Jazz, Pop, Rap, Rock

Movies

Anime, Comedy, documentary, Drama, Romantical, Series, Sex/porn

Books

Entertainment, Erotical, Health, Novel, Scientific