Odin - Dominant Male

11
All BDSM partners » Doms, Masters » Odin - Dominant Male
Odin
35 years old, Dominant Male, 172 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 19 hours ago
Registration time: 2015. 11. 19. 19:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Egy ízig-vérig, nagybetűs NŐT szeretnék találni, aki bújós, kedves, de néha előjön a kisördög, amelyet adott esetben meg kell regulázni.
Egy olyan NŐT, aki túl mer lépni a konvencionális szexualitás keretein, és át tudja adni magát a bizalmon alapuló, felelősségteljes irányításnak. Ennyit arról, hogy mit szeretnék... Mondhatná bárki, hogy kit érdekel, hogy mit szeretnék, inkább azt mondjam, hogy mit tudok biztosítani.

Már mindent átéltem az extra perverz dolgoktól a soft domig.
Mindenki mást hoz ki belőlem. Alapvetően megértő férfi vagyok, aki óv és véd, simogat, becézget, de ha eljön a Te kisördögöd, vagy az enyém:), akkor bizony előtör a kegyetlen kéjenc és reszketve, remegve éled meg a gyönyör minden pillanatát. Remélhetőleg többször, egymás után. Rajtam nem fog múlni.

Tehát keresek, keresgélek, de nem mindenáron. Lehetsz szub, mazó, switch hölgy, de lehetsz domináns is, aki átmerészkedne a másik oldalra...

Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj és megbeszéljük a továbbiakat. Ja, felejtsük el a magázódást! Szeretek magázódni, de nem ezen a fórumon.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: -45 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Fisting, High heels, Humiliation, Lingerie, Mask, Massage, Mazochism, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piercing, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench