Obey - Submissive Male

28
All BDSM partners » Servants, Slaves » Obey - Submissive Male
Obey
32 years old, Submissive Male, 188 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest III. kerület
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2008. 12. 06.
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (10 Rate)
Kedves adatlapomra látogató!

188 magas, kék szemű, elegáns ruhákat kedvelő, izmos testalkatú, kommunikatív, főleg szubmisszív vágyakkal rendelkező hímnemű egyed vagyok. De rohadt nehéz eset! Én tuti nem mernék magammal kezdeni, ha én nem én lennék ;)

Budán élek egy szép és hangulatos kis lakásban egyedül. A BDSM világában most már talán 10 év után fogalmazhatok úgy, hogy tapasztalattal rendelkezem, amit köszönök az előző domináns, szubmisszív és switch hölgy partnereimnek, barátaimnak és ilyen jellegű párkapcsolataimnak. Szerencsére elég nyílt ember vagyok, könnyen szerzek barátokat és ismerkedem, így ebben a társaságban is megtaláltam a helyem.

Szeretem párkapcsolat keretein belül élvezni a bdsm nyújtotta örömöket. Számomra ez a két fajta kötődés összetartozik, így a tökéletes az, ha a szerelmem - a párom - az akivel néha fordítunk a nemek harcában :) Természetesen nem tudnék és nem is akarok állandóan alárendelt lenni, ez egy nagyon izgalmas játék, de a legfontosabb a nő maga, nem a beállítottsága. Amikor nincs játék szinte mindig domináns vagyok a kapcsolatban, szeretek irányítani, sőt néha a szexualitásban is. Attól hogy szubmisszív vágyaim vannak, már jó párszor próbáltam az ellenkező oldalt is és az is tetszik. Ilyen kapcsolat párszor már megvalósult, mindannyiszor sokáig tartott, jó volt, vége lett, lesz új. Bár lehet nem is létezik kapcsolatban tökéletes bdsm, valami hiba mindig is volt, biztos én vagyok nagyon makacs :) Vagy csak túl switch vagyok bevallani magamnak azt, hogy domináns vagyok subnak :) Igazából tudjátok a határok vékonyodni látszanak, ahogy egyre többet vagy jelen a bdsm világában és már nem is az számít, hogy hű de domina vagy szub legyen a nő... inkább csak különleges! Sokan úgy gondolják az örömszerzés ilyen formája beteges. Nos ha az előbbi nem is, de az tényleg az, hogy egy romantikus párkapcsolatot keresek ezen az oldalon :D

És még valami! Az a hölgy aki egyből kutyaként vagy alávaló senkiként kezel nem tudom hová tenni, és értékelni. Sőt igazából csak jókat mosolygok rajta, mert fogalma sincs hogyan kell megszerezni valakinél a tiszteletet. Én egy teljesen határozott és céltudatos férfi vagyok, akinek van egy nem hétköznapi vágya, ami a szubmisszió. Majd ha beszélgettünk, és Te vagy az a valaki, akkor változhat a hozzáállás. Addig viszont ugyanolyan egyenlő ember vagyok én is mint Te, aki ezt olvasod ;) Tudom felháborító egy sub ilyen radikális kijelentésekkel, de egyrészt a szubmisszív kifejezés csak egy jelző az oldalon, ami minden embernél másképp mutatkozik meg, másrészt nekem nem is mindennapi hölgy kell... hanem egy olyan nőszemély, akinek nem csak tetszik - de fontos is - hogy a subja egy Férfi legyen és ne csak egy csúszó-mászó giliszta :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

És most az elképzelésekről :)

Amilyen nőhöz közeledni szeretnék:
Elsősorban legyen nyílt és vidám természet. Tudjon szeretni, és érezni. Nagyon fontos, hogy megtaláljuk a közös nevezőt, tudjunk beszélgetni, legyenek közös témáink és érzelmi intelligenciánk. Legyen fontos számára is az alakja, nem az a lényeg, hogy modell alkatú legyen, de tegyen érte, mozogjon kicsit ;) A nőiesség az, ami nagyon meg tud fogni. Egy hölgy, aki imádja, hogy nőnek született, szereti hangsúlyozni nőiességét, tehát szereti a szép felsőket, szoknyákat, csini harisnyát, tűsarkú cipőket, de nagyon fontos hogy mindezek mellett nem esik át a túloldalra, tehát nem kurvás, de mégis kihívó. Tudom ez elég sok. Tudom kevesen vannak itt ilyenek. Tudom elmehetek a fenébe :) De! Ezek szükségesek nekem ahhoz, hogy komolyan gondoljam veled. És én komolyan akarom gondolni!

Amit elvárok, azt szeretném én is adni, tehát ugyanígy pontos elképzeléseim vannak magammal szemben. Folyamatosan építem az életem és a terveim, sikeres vagyok a munkámban, nagyon céltudatos, határozott és lényegre törő, de ez egy férfi esetében szerintem egyáltalán nem baj. Szeretek kimozdulni itthonról, mozogni, edzeni, eljárni társaságba, szerencsére ebből nekem van bőven, és különböző szabadidős tevékenységek híve vagyok - mindent - ami egy kis plusz élményt és színt visz egy kapcsolatba... Ja igen, és szeretek főzni, kiválóan megy is ;) És tejszínhabot fújni az orrodra, ha nem figyelsz ;)

Mindezek mellett nem keresek görcsösen sem itt az oldalon, sem más környezetben, mert minden, aminek jönnie kell, az jön is, sürgetni nem érdemes és nincs is értelme. Azért vagyok itt, mert vannak nagyon kedves ismerőseim, akikkel tarom a kapcsolatot és sosem árt, ha kinyitunk még egy ajtót a lehetőségek házában... Egy biztos: Amit szeretnék meg is fogom kapni. Veled, vagy nélküled, csak ezt kell eldönteni ;)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Age: 24-32 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Ass licking, Boot fetish, Candle, Chastity belt, Collar, Foot worship, High heels, Humiliation, Lingerie, Nipples, Oral sex (give), Punishment, Slaps, Spanking, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Chess, Computer, concerts, Cooking, Dance, Fitness, Internet, Movie, Museum, Reading, Talking

Music

Alternative, Disco, Drum'n'bass, Electronic, Goa, Heavy metal, House, Rock, Rock'n'roll

Movies

Sci-fi, Series, Thriller

Books

Novel