Oberon - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » Oberon - Dominant Male
Oberon
37 years old, Dominant Male, 181 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 02. 26. 22:44
Registration time: 2014. 04. 14. 23:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Egészséges, testileg fitt, igényes, sikeres férfinak tartom magam. Azt gondolom, hogy a nyitottság (és a tabuk felrúgása) az élet minden területén szerencsés és néha szükség van arra a bizonyos "pluszra".

Első körben minden kötöttségtől mentesen szeretnék ismerkedni, de természetesen - a jövőt illetően - semmit sem zárnék ki. (mivel nem lehet tudni)

A BDSM terén elsősorban a kiszolgáltatottság (pl. kötelek) és annak pszichológiája vonz, imádom a változatos (különösen történelmi) szerepjátékokat, de az élet minden területén ínyencnek (de nem sznobnak) tartom magam, tehát ha szívesed veszed, ha játék után olasz sajtot eszünk és száraz vörösbort kóstolunk, én lehetek az embered. (előtte azért kioldozlak ;-)) Mindemellett imádok kísérletezni, tehát tudunk tabumentesen beszélgetni és semmi jónak (vagy rossznak) nem vagyok elrontója. A nagyon durva dolgok (ugye már ez is szubjektív? :-)) kivételével egyébként szinte minden vonz.

Nem feltétlenül "szub"-ot keresek (eleve nem igazán szeretem a címkéket): egészségesen perverz, szubmisszív tendenciákkal rendelkező (de egyébként kiegyensúlyozott lelkivilágú) partnerrel is szívesen beszélgetek.

Elengedhetetlennek tartom a szexuális vonzalmat, ezért elvárom, hogy az első 1-2 levélben fotót cseréljünk. (Én sem vagyok szégyenlős típus, Te se legyél az.)

Kizárólag nők érdekelnek, az egyéb megkereséseket (és sajnálom, hogy ezt le kell írnom), automatikusan törlöm és tiltom. Alapvetően (ezidáig) voltam annyira korrekt, hogy minden levélre válaszoltam, de azért mindennek van határa.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Switch Female

Age: 20-35 year
Height: 150-180 cm
Weight: 40-75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Blindfolds, Humiliation, Sadism, Stocking

Maybe

Ass licking, Bite, Chastity belt, Closure, Enema, Film, Foot worship, Hair pulling, Leather, Needle, Pens, Photo shooting, Tickling

Exciting

Anal sex (give), Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Cross, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Fisting, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Spanking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Fitness, Science, Swimming pool, Winter sports

Music

Alternative, Classical, Electronic, Punk, Rock

Movies

Action, Fantasy, Sci-fi, Series

Books

History, Novel, Novels, Scientific