Night_Flash - Switch Male

33
All BDSM partners » Switches » Night_Flash - Switch Male
Night_Flash
32 years old, Switch Male, 178 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Zala, faluvége
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2013. 03. 15.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 6.52 Point(s) (44 Rate)
- ABSOLUTE TRIGGER WARNING -

- EINTRITT NUR FÜR FORTGESCHRITTENE -

- Itt nem lesz előjogod, fehérember... -

Üdvözöllek világomban. Lépj beljebb.

A zene fekete volt, polírozott króm, és úgy vette át a nyarat, mint a folyékony éjszaka. Megtöltve olyan vágyakozással...és akkor a legénység énekelni kezdett. Énekelni, a mindörökké elátkozott hajójukról. De lemaradtál a lovasrohamról...Wagnert játszottak közben. Ó, a romantikusok. És én jobban szórakoztam, mint az utóbbi fél évben bármikor.

Lépj beljebb, mondom. Helyes.

1. Igen, switch vagyok, szadomazichista, karakter fetisiszta. A BDSM-ből a D, az S, és az M vonz, ebben a sorrendben. Kérdezem így: élveznél betörni, megszelidíteni, megnevelni egy szadistát? Ez van. Idenditásom szubmisszív nézőpontjai vannak az első helyen. Mert olyat...még soha. Nem, ettől csak annál nagyobb flash. Lenne.

2. No para. Úgyis kurva mindegy, mert az senkit se érdekel. Se így, se úgy. Nem nem. Mégegyszer? Ugyan nem:) Úriember tudja, hogy mikor kell lelépni...de Úrinő is. Ha keresnék, akkor KAPCSOLATOT keresnék. D/s erővel, S/M eszközökkel.

3. Nem vagyok én őrült...pusztán szélsőségesen, s rettenetesen normális.

-

Ez csak egy bemutatkozó szöveg. Szándékok vannak, vonzalmak, élmények, testek kipárolgásai, amit adsz, és amit kapsz. Minden attól függ...én megőrülök a testtől, de a húst inger mozgatja.

Férfias szubmazó kéjenc lennék...egy kis extrával. Vagy nagyobbal. Az a faszi vagyok, aki rádnéz, és úgy tudja érezni magát, mint amikor egy földönfutó analfabéta megpillant egy márványból faragott Vénusz-szobrot. Csak így in medias res. Csodálat, dessous, a dolgok mélye. Rejtett erotika. Soha nem az aktus, hanem a gesztus. Energiák flörtje, testek, szellemek, agyak játéka. Őőő...

Balzsamos szikrázó hiperizgalmam kérlek, símogasd meg szavaddal, vagy pálcád hegyével, és ha rossz vagyok, faragj olíva ágadból dárdát...és szúrj tökön. Mármint képletesen, elvontan. Plíz. Vagyis...

Hálás kis dög vagyok, meg (szégyenemre) impulzusaim hűek is, a poligámiám mellé. Meg mocskos is. Sunyi. Lesből támadok...

Mert vannak dolgok, amiket te is úúúgy kívánsz. Hadd adjam meg neked. Kurva jó szadista vagyok, és még jobb cinkos. Úr? Néha. Akarat kérdése, meg érdemé. Ha épp csend van a hülye fejemben, és nem természetellenes vesz körül. Bizonyítani valóm nincs. A fájdalom űz, az öröm felszabadít, az odaadás megnyugtat. A többi pedig játékom és mesém, melyeket öreg emberként is őrizni fogok, és magammal viszem, mint eredetem.

Nem vagyok rászorulva semmire, de asszem, tudnak jól is esni dolgok. Én? Én nem akarok imponálni senkinek, mert feltétlen szépséget lelek önnön rothadásomban, is. Amikor rájöttem, hogy ez (sem) kompenzálás: hatalmam lett. Inkább maradok madárijesztő, mint idétlen.

De mindeközben szorgosan bontok gátakat, még duzzasztva is. Vagy pláne úgy. Amúgy az embernek a neurózisait is ki kell élnie...de ha úgy érzed, bármikor dobj egy hellót, vagy egy higgs-bozont.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Switch Female, Switch TV or TS

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench