MonCher - Submissive Female

53
All BDSM partners » Slavegirls » MonCher - Submissive Female
MonCher
32 years old, Submissive Female, 160 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Érd
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2016. 07. 23. 17:56
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (5 Rate)
Cher a rengetegben

Az őrület a komfortzónám

Keresem magam de nem találom. Egyszer biztosan megleszek. Addig is, fogalmam sincs mit szeretnék, vagy hogy mire vágyom.
Kérlek ne próbáld rám erőltetni a Tiedet, vagy varázslót játszani és megmondani, hogy mi a jó nekem. Együtt felfedezhetjük és bízhatunk abban, hogy lesznek közös pontok.
Az Emberséget mindennél többre értékelem, legyél Domináns, Switch, vagy akár Bizonytalan. Ha érett vagy kissé Domináns és független, az már félsiker.
A subok itt (számomra) nem Férfiak, az itteni Dominák kedvéért szinte mind kutyává lett. Ez dívik errefelé és ezzel én nem tudok mit kezdeni, persze értem az okot, de akkor is... kíméljetek.

Magamról:
Kíméletlenül őszinte, önálló, nem herceget kereső Domináns Nő, szubmisszív vágyakkal megáldva. Paradoxon, mint minden az életemben. Én vagyok a séma sémátlansága vagy a sémátlanság sémája? Franc sem tudja, derítsük ki. :)
Veheted kihívásnak is, vagy kalandnak. Nevessünk, játszunk, érezzük jól magunkat, és járjuk be úgy az utunk, hogy közben észre sem vesszük.

<3

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 25-52 year
Height: 170-200 cm
Weight: 65-130 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Domination

Interests outside of BDSM

Leisure

Talking

Music

Rock'n'roll

Movies

Historical

Books

Novel