Mirjam - Submissive Female

19
All BDSM partners » Slavegirls » Mirjam - Submissive Female
Mirjam
42 years old, Submissive Female, 156 cm, 50 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, győr
Last login: 9 hours ago
Registration time: 2016. 09. 23.
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Keresek olyan dominát, vagy domináns hölgyet, aki bevezetne a BDSM rejtelmeibe. Ezen a téren igazából kezdő vagyok - no nem teljesen - de nagyon kíváncsi. Szeretnék tanulni, határaimat megismerni, kipróbálni, tágítani. Tapasztalt, domináns hölgytagú pár is szóba jöhet, ahol alárendelt szerepben szívesen részt vennék játszadozásokon. Persze szub, vagy vanilla hölgy is írhat, egy találka, beszélgetés, egy összegabalyodás belefér. :-)

Magamról: Barna hajú, zöld szemű, vékony testalkatú vagyok, kicsi formás mellekkel. Szexben odaadó és engedelmes. Kérésre szívesen viselek harisnyát, fűzőt, vagy egyéb szexi ruhadarabokat.

Ami izgatna: Kikötözés, enyhe és kicsit keményebb játszadozások, ujjazások, paskoló, korbács, csipeszek. Szeretem a tágításokat, hosszas kényeztetéseket pro és kontra. Tetszene az engedelmesség, irányítás alatti szex, parancsok. Kipróbálnám a kényszer nyalatást, vagy szopást. Domina irányítása alatt - később - részt vennék szeánszon.

Tudnod kell még rólam, hogy nem vagyok független. Van uram, aki a tanításomra, szeánszokra elkísér és úrnőm rendelkezésére bocsájt. Ő vigyáz rám, ezért a szeánszokon maximálisan passzívan de jelen lesz. Nekem ez az egy feltételem van, ezen kívül azt teszel velem amit akarsz.

Egyedülálló férfiak ne írjanak - válasz nélkül törlöm

Partner

Singles
Dominant Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Male - Dominant Female, Switch Female - Dominant Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian