Mira34 - Submissive Female

83
All BDSM partners » Slavegirls » Mira34 - Submissive Female
Mira34
34 years old, Submissive Female, 171 cm, 58 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 hours ago
Registration time: 2016. 10. 09.
VIP
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Ápolt, igényes nő vagyok, nagyon erős mazochista beállítottsággal. Előző kapcsolatomban ez kiválóan működött, most is hasonlót szeretnék. A hétköznapokon teljesen normális, dolgos életet élek, nem érzem magam extrém perverznek. Szeretem a harmóniát, a szépet, igényem van a kultúrára, az újdonságokra, a tudásra.
Ismerkedési céllal regisztráltam, ami nem feltétlen jelenti, hogy innen is fogok párt választani. De nincs az sem kizárva. Bárhol találhatunk valakit, aki szimpatikus, és megfelel az elvárásainknak, és persze ez kölcsönös.

Szeretném, hogy azok, akik írnak, ne azért írjanak, hogy majd ők kielégítsék a vágyaimat, vagy bevezessenek abba a világba, ahol már benne vagyok 15 éve. Senkinek nem leszek a "sub"-ja. Nem vagyok sub! Akik csak szexuális ajánlatot tesznek, azoknak üzenem, hogy rossz oldalra regisztráltak. A nagyon durva szadisták is kérem, hogy kerüljenek.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 35-45 year
Height: 175-190 cm
Weight: 75-90 kg

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Electrosex

Exciting

Blindfolds, Bondage, Chains, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Hair pulling, Leather, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Spanking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Computer, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Opera, Reading, Restaurant, Shopping, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Classical, Country, Disco, Folk, Funky, Jazz, Latin, Musical, Pop, Reggae, Rock, soul

Movies

documentary, Drama, Series

Books

Arts, Economy/business, History, Novels, Scientific