Midioso - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Midioso - Submissive Male
Midioso
31 years old, Submissive Male, 174 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 11 hours ago
Registration time: 2016. 05. 09.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szexuális játékszer. Bármi, ha felizgat és élvezed. Ha kielégülsz tőle, akkor én is azt szeretném. De ez fontos.
Olyan nőt mellé illenék, aki kéjvágyát szeretné kiélni egy arra alkalmas férfin. Legyen jó orgazmuskészséged! Nem baj, ha nem élvezel el gyorsan, órákig is tarthat, de legyél rá képes, és kirobbanó erővel éld át! Ha lehet, többször egymás után! Önálló életem, személyiségem, egzisztenciám van. A büszkeségem nem adom eljátszani, de az élvezetednek alárendelem magam.
Szeretek masszázst adni, lábakat kényeztetni. Orálisan kényeztetni végletekig szeretek :)
Nem vágyom a saját orgazmusomra, csak a tiédre. Ha napi szinten törődsz velem, bármeddig kínozhatsz megvonással.
Jó, ha tudod élvezni a kielégületlen szenvedésem. Ha órákig, napokig gyönyörködsz benne, hogy megpusztulok a vágytól. Irántad. Hogy csak te, a szépséged, a tested, az ízed, a pofonjaid cikáznak a fejemben. Akkor is, ha nem vagy a közelemben. Könyörgésig fokozott, kielégítetlen vágy, büszke tűrés, önző élvezethez alárendelődés. Törődést és kedvességet igénylek, biztass! Legyél valódi, emberi, könnyed, mosolygós, domináns! Különleges, kielégítésre vágyó vágyakkal. Cserébe erőszakkal és kegyetlenséggel elveheted tőlem, ami neked kell. Aki mellett epekedve várhatom, mikor kívánja meg ismét az élvezetet. Hódolok a szépségednek. Nem várok kizárólagos hűséget, de legyek a kedvenced! Nem vagyok mazochista, de ha ez téged szexuálisan felizgat, sokat kibírok. A vágy motiváljon, ne a frusztráció vagy sértettség! Te is biztosan tudod, hogy az nem dominancia, hogy mással csináltatod meg, amit nem sikerül magadnak megoldani.
Járjon át a vágy, használj, öntsön el a kéj! Minden nap. És én viszonzatlanul is ott leszek.
A vékonyabb lányok bűvölnek el. Cserébe én is tetszeni fogok. Ha tetszik a sportos testalkat, a kedvedre leszek.

Nekem ez téged szolgáló szexről, magasabb szintű vágyról, nehéz és varázslatos érzésekről szól. A tiszteletet megadom, akár bizonyos rajongást is. Talán még társak is lehetünk. De ha csicskát, bohócot, balekot, idiótát vagy pénzautomatát keresel, nincs dolgunk egymással. A szolgálat az utolsó orgazmusodig (esetleg a levezetésig ;-) ) tart. Szoktam és tudok udvarolni is, de ahhoz már kapcsolat és kölcsönős kötődés kell.


Igen, a teljes szolgálatra is képes vagyok. Vágyom rá, hogy behódolhassak az arra minden porcikájában méltó nőnek. De hogy Ő létezik-e, arról sajnos kétségeim vannak. De amíg nem találom meg, marad a szexuális összhang.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Switch Female - Dominant Female

Age: -42 year
Height: -190 cm
Weight: -70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Bite, Bondage, Breath controll, CBT, Collar, Dirty talk, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Pens, Piss, Public sex, Slaps, Spanking, Tickling, Whip