Mercurius - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Mercurius - Switch Male
Mercurius
32 years old, Switch Male, 183 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2014. 01. 05.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Látogató, ki itt belépsz, ne hagyj fel minden reménnyel!


Kevés tapasztalattal, ám annál több lelkesedéssel rendelkező switch vagyok, akit régóta vonz a BDSM világa.
Megjelenésem egy bölcsész prototípusa, sötét hajjal, szemüveggel és vékony karokkal, no meg kezdődő pocakkal, de utóbbiak ellen folyamatosan küzdök.
Bolondulok a történelemért, a sci-fikért, de a jó történetekért is, szeretem az intellektuális kihívásokat az élet bármely területéről.

A BDSM-ben elsősorban az SM és a kötözések érdekelnek, és ezeknek mindkét oldala. Nem vagyok Dom, aki a tekintetével meghajlítja a teret is, de sub sem, aki fel akarja oldani az egyéniségét valaki máséban.
Szeretem látni, ahogy a kötelek nekifeszülnek a kitörni vágyó testnek, és szeretem átélni is. Szeretem fokozatosan adagolni az örömöt és a fájdalmat is, de szeretem azt is, ha mindez nem én akaratomtól függ. Szeretem a játékosságot és a kihívásokat

Tartós kapcsolat céljából keresem azt a nőt, akivel együtt felfedezhetjük a határainkat. Elsősorban azok érdekelnek, akiket mindkét oldal leköt.
Azok, akik ezen a téren ötletesek, de egyúttal a meglepetéseket is szeretik, még inkább érdekesek a számomra. Ha lehet, akkor ne borítson fel, ha a nyakamba ugrik. :)


Nem árulok zsákbamacskát, nincs is értelme, ez nem póker, ahol blöffölni lehet, itt előbb-utóbb mindenkiről kiderül, hogy milyen lapokkal játszik.


Ha szimpatikusnak találod soraimat, és én nem írtam volna még neked, írj bátran, akár egy üres levelet is, válaszolni fogok, és nem sablonlevelekkel untatni.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 22-30 year
Height: 150-185 cm
Weight: 55-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Boot fetish, Breath controll, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Leather, Mask, Masturbation, Menstruation, Photo shooting, Piercing, Prostate massage, Role playing, Rubber, Shaving, Slaps, Stocking, Vacuum

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Dildos, Foiling, Latex, Lingerie, Massage, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Punishment, Sadism, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Science, Soccer

Music

Alternative, Latin, Rock, Rock'n'roll

Movies

Anime, Fantasy, Film noir, Historical, Sci-fi, Series, Sex/porn, War

Books

Adventure, History, Journey, Novel, Religion, Scientific, Sport, Youth