MazoFanni - Submissive Female

104
All BDSM partners » Slavegirls » MazoFanni - Submissive Female
MazoFanni
18 years old, Submissive Female, 164 cm, 54 kg
Residency: Hungary, Veszprém
Last login: 4 days ago
Registration time: 2016. 08. 27.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 7.00 Point(s) (3 Rate)
Sziasztok!

Az előző bemutatkozásom kicsit hosszúra sikerült, és nagyon sokan basztak elolvasni, és ha el is olvasták, nem tudták felfogni a lényeget, úgyhogy most pontokba szedem a dolgokat, hogy az idióták is megértsék, és ne zaklassanak feleslegesen.

1. Hogy mit szeretek/keresek azt az infóban megtaláljátok.

2. Az életkorod legyen 30 alatt. Komoly kapcsolatot keresek, nincs kedvem egy idősebb férfival/nővel megjelenni társaságban, vagy a családom előtt.

3. Veszprémi vagyok, a környékről ismerkedem. Hiába tudsz ideutazni Pestről fénysebességgel, akkor sem érdekelsz, mert NINCS HELYEM KIÉLNI A VÁGYAIM! Utazni viszont szívesen utazok, Vp megyén belül.

4. Az adatlapodon vagy az üzenetben legyen rólad kép ARCCAL, LEHETŐLEG PUCÉR. KIFOGÁS NINCS! Ha úgy látom a külsőddel nincs gond, akkor jelzem, és hozzáférhetővé teszem a mappámat, aztán folytatjuk az ismerkedést.

Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, magukat domnak/dominának képzelő ostoba emberek, akik alkalmi numerára hajtanak, azok kerüljenek. Ha elolvastad az adatlapom akkor az üzeneted tárgya az legyen, hogy tárgy.

ui.: Ha azt képzeled, hogy az ismerkedést úgy kell kezdeni, hogy szukának, ribancnak vagy kurvának szólítasz, és leírod mit csinálnál velem, mindezt egy kisiskolás répabefőtt szellemi szintjén, akkor rossz helyen jársz, és megkapod érte a megérdemelt választ a tiltás előtt.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Male - Dominant Male

Age: 20-35 year
Height: 170- cm
Weight: -90 kg

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Blood, Breath controll, Fire, Knife, Menstruation, Needle, Public sex, Shit

Maybe

Leather, Rubber, Shaving

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Domination, Electrosex, Enema, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piercing, Piss, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, Cooking, Internet, Reading