Maat - Switch Female

78
All BDSM partners » Switches » Maat - Switch Female
Maat
39 years old, Switch Female, 172 cm, 68 kg
Residency: United States, Washington, Seattle
Last login: 5 days ago
Registration time: 2016. 06. 08.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (6 Rate)
Egy kicsit őrült, de teljesen ártalmatlan, hedonista disznó vagyok.
Szeretek esténként egy pohár bor mellett az élet nagy kérdéseiről filozofálni meg a válaszról is rá. 42 :)
Ha van kedved beszélgetni csak úgy, pingess meg :)

Ééés megint ott tartok hogy néhány magyarázatot fűzzek az adatlapomhoz, amit kérlek olvass el legalább!
Jelenleg maximum szívesen barátkozom, de partnert nem keresek.
Szinte bármiről szívesen beszélgetek, de nem fogok vissza írni ha...
- közönséges vagy
- ha bunkó vagy
- úgy írtál rám, hogy el sem olvastad az adatlapom
- ha nemet mondok és tovább erősködsz
- ha funkcionális analfabéta vagy

1. Nem vagyok szub, bár sokan bele olvassák az adatlapomba - bár ezen azért elgondolkoztam, hogy miből juthatnak sokan erre a következtetésre.
2. Switch vagyok? - Valójában nem. Azért ez a világ kicsit árnyaltabb, és itt a kategóriáknál az árnyalatok nem léteznek. Saját bevallásom szerint jelenleg úgy gondolom szadomazochista vagyok. Jelenleg bottom de éppen ingadozok :)
3. Azért nem keresek jelenleg senkit, mert a közöttünk lévő távolság szinte áthidalhatatlan, de ha Washington állam közelében jársz, akkor szívesen összeröffenek veled egy italra :)
4. Miért keresek mégis? Szeretnék hasonló érdelődésű emberekkel beszélgeti. Nekem a szexualitás viszonylag központi szerepet játszik az életemben, és szívesen beszélgetek erről. És ha alaposabban végig gondolom, akkor keresek mégis... csak mást, szellemi kihívást :)
5. A gyengébbek kedvéért megismétlem, NEM VAGYOK SUB! Leszarom az irányitást, alá és fölé rendeltséget. Én nem cseszegetlek azzal, hogy fájdalmat akarok neked okozni vagy arra vágyom, hogy valaki fájdalmat okozzon nekem, kimélj meg te is attól ami engem nem érdekel.
6. Keresek vagy nem? Nem nagyon számit... Egy dolgot biztosan nem keresek egyéjszakás kalandot. Ha úgy irsz, hogy többet szeretnél mint beszélgetni, nem lehetetlen, hogy akár érdekelhet is. De ebben az esetben szépen lapozz tovább ha nem vagy független vagy csak alkalmi kapcsolatot keresel. Akkor inkább vibrátort használok.

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Submissive Female, Switch Male

Age: 35-45 year
Height: 170-210 cm
Weight: 80-110 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Breath controll, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Doctor fetish, Enema, Foot worship, Jeans, Menstruation, Milking, Nipples, Pens, Punishment, Shaving, Slaps, Stocks, Tickling, Transvestitism, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Chinese ball, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piercing, Prostate massage, Role playing, Rubber, Sadism, Spanking, Stocking, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, Cooking, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Opera, Play, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Blue, Classical, Drum'n'bass, Folk, Heavy metal, Jazz, rhythm'n'blues, Rock, Rock'n'roll, soul

Movies

Crimi, documentary, Fantasy, Film noir, Horror, Sci-fi, Series, Thriller

Books

Adventure, Albums, Arts, Economy/business, Entertainment, Erotical, Gastronomy, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific, Youth