Lilith - Dominant Female (Mistress)

182
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Lilith - Dominant Female (Mistress)
Lilith  - Mistress Budapest
33 years old, Dominant Female, 165 cm, 49 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 hours ago
Registration time: 2016. 09. 11. 11:57
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.25 Point(s) (24 Rate)
Üdv. az oldalamon, Lilith vagyok.

Talán páran majd rám ismernek, az is lehet, hogy nem.
Akiben anno nyomot hagytam, biztos felfigyel rám.

Mivel nem vagyok megrögzött grafomán, és virtuális exhibicionista, túlzó „önmagasztalásra” sincs szükségem, így nem fogok neked ide 3 db A/4-es oldalt írni arról, mennyire csodálatos-fantasztikus, intelligens és egyedi Úrnő vagyok…
Ennek megítélését rád bízom.

Előrevezetem, valós személyemet nem fogom felfedni, több okból is kifolyólag, szóval ne is erőlködjetek ilyen irányú levelekkel, ezekre nem is fogok válaszolni.
Aki felkelti az érdeklődésem, akiben látok fantáziát, és tudja, mit várok el tőle, azt úgyis valós szolgámmá engedem válni előbb-utóbb.
De eddig út vezet…

Az oldalamon található képekért 100%-os eredetiségi garanciát vállalok...

A fehérneműim, a harisnyáim, cipőim, ruhaneműim mind egytől egyig minőségi kategóriába tartozó darabok.
Szerencsére az Isten jó stílusérzékkel áldott meg, így a sarki kurva kategóriájú Úrnőtől én fényévekre állok, így bennem ne is azt keresd, én sem azokra a férfiakra vagyok kíváncsi, akik ócska kategóriájú, lehasznált nőkhöz szoktak. Amennyiben erre van igényed, lapozz tovább.

Mire ideérsz az olvasásban, biztos kíváncsivá váltál már arra, ki is vagyok valójában, mit keresek itt, és egyáltalán, kikhez szólok.
Korábban, pár hónapja jártam itt, szétnéztem, figyeltem az itteni embereket, kötöttem virtuális és valós ismertségeket is. De mindenképpen haszonnal zártam az itt töltött időmet. Most visszatértem, el is mondom miért.

Domináns Nő vagyok.
A jellemem egy igen erős akaratú nőt takar, mentálisan és viselkedésben, valamint hivatásomhoz köthetően is, abszolút domináns vagyok a hétköznapokban. Másik oldalam persze nekem is van, nem ragadtam bele teljesen ebbe a szerepembe. Szerencsére.
Éltem domináns jellemem fizikális előnyeivel is, aláztam férfiakat, sőt, olykor nőket is, neveltem transzikat és trenszneműeket a „nőiességük” tisztább megélése miatt, és igazán hálásak voltak mindezért.
Örülök, hogy domináns hajlamom kiélése mellett örömöt is tudtam vinni ezáltal más ember életébe.
Ám most a virtuális élet egy másik szegmense vonz egyre jobban.
Kifejezetten izgat a tudat, hogy olyan férfiak lessék a kivánságaimat, akiknek valamilyen irányultságú perverziójuk, fétisük van…akik falnák a mellemet, popsimat, élvezettel nyalnák tisztára a talpacskáimat, amik édes pici, 35-ös tipegők…és akik a bugyik, harisnyák és női ruhák Bermuda háromszögében vannak elveszve.
Igazából ők az én embereim, akikről tudom, az én „bájaimra” élvezkednek, ezáltal nekem is örömöt adnak...

Illatos vagyok...a szónak a szoros értelmébe véve, minőségi parfümöket viselek, de tudok neked testnedv illatot is késziteni, amikor nincs rajtam semmi más a bőrömön, a puncinedvemen és az izzadságcseppeken kívül.

Szóval mindennek a felsorolásnak, és kívánságra extrémebb kivánságoknak is megvan a személyes mellett, már a virtuális, neten keresztüli változata, és hála az email-eknek, postai gyorsaságnak, ma már semmi sem lehetetlen. Miért épp az online felület lenne akadálya annak, ha valaki örömet akar szerezni magának és Nekem? ;)

Amennyiben érdekelnek a virtuális butikjaim kellékei, éppen nővé válásodhoz lehetek segítő jobb, szerepjátékot akarsz velem megélni,vagy saját elképzelést szeretnél megvalósítani, írj, egyeztessünk.


Bármi amit tőlem szeretnél, és vannak egyedi elképzeléseid, internet és postai úton megvalósitható, természetesen befektetéssel.
Döntsd el, akarsz e belőlem egy darabot a szekrényedbe, és a te "erénykulcsodat" az én szekrényembe...Lilith

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Bondage, Boot fetish, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Foot worship, Gangbang, High heels, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Masturbation, Piss, Punishment, Shaving, Spanking, Stocking